Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én Beteg vagyok?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de az az érzésem, hogy kövér ahhoz, hogy egy pasinak kelljek. Nem kell félreérteni, van pérom több mint 3 éve, de én bármit is csinálok kevésnek érzem magam ahhoz, hogy nő legye. pedig azt sem lehet rám mondani, hogy fiúsan öltözöm. Mi van velem? én vagyok beteg... vagy mi ez???2012. márc. 28. 16:45
1/19 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudnám megmondani, ha látnék rólad egy képet. Ha aránylag jó az alkatod, akkor valami nincsen rendben, de a nők 98%-a elégedetlen a testével. ;)
2/19 AncsiPancsy válasza:
Nem vagy beteg, csak erős önbizalomhiányban szenvedsz! A lányok túlnyomó többsége valóban nem elégedett önmagával és te is ehhez a többséghez tartozol.
Kép kellene, hogy megállapíthassuk, kövér vagy-e vagy sem...így nehéz eldönteni, jól vélekedsz-e magadról.
3/19 anonim válasza:
Esetleg életmódváltás és öltözködésbeni stílusváltás!
4/19 anonim válasza:
Ja és szerintem az nem normális, hogy 3 éve van párod,mégis önbizalomhiányos vagy!
5/19 anonim válasza:
kövér ahhoz, hogy egy pasinak kelljek
van pérom több mint 3 éve
Nem vágom a kérdést. Pl. nekem is bejönnek a duci csajok.
Privibe kép? Őszinte véleményt mondok. Akkor is ha csúnya vagy.
6/19 A kérdező kommentje:
Életmódváltás?? Elég rohanó életem van a melóm miatt szal ez kizárt. Ruhatárváltás.. egy goth-tól ilyet ne várj!!
2012. márc. 28. 16:58
7/19 anonim válasza:
Előre becsomagolod magadnak a kaját és kész!Nincs lehetetlen csak tehetetlen!Én is képes vagyok hajnal 4-5kor felkelni,hogy fussak pár kört a ház körül meló előtt.
8/19 A kérdező kommentje:
Én így is négykor kelek és 8-ra esek haza... ezekután már csak energiám sem marad arra, hogy létezzek..
2012. márc. 28. 17:03
9/19 anonim válasza:
22 éves goth aki lányosan öltözködik, aki nem kell egy pasinak se és 3 éve együtt él a párjával. Tegye fel a kezét aki érti, számolom...
Figyi, másik pasit akarsz, erröl szól a kérdés? Ruhatár csere, a bugyid lehet goth a tobbi ne és lesz új pasi töméntelen.
10/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem új pasi kell, nem értemmiből gondolod ezt. Goth vgyok és kész ne akard letörölni rólam.. mindösszesen arról van szó, hogy nem tudom ez a hülye média, hogy legyél csontsovány meg csinoska meg szőke, mert ezt szeretik a paisk,
2012. márc. 28. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!