Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akiknek már volt herpes a nemi szervén. Milyen gyakran újult ki? Mit tett azért, hogy ne újuljon ki a betegség?
Nekem is van. Én is megijedtem egy kicsit, mikor azt mondták, hogy negyedévente kiújul, hiszen nem túl kellemes dolog, de úgy voltam vele, hogy majd kiderül tényleg így van e, mit izgassam magam rajta...
Nekem először tavaly májusban volt, azóta egyszer éreztem úgy, hogy mintha ki akarna jönni, egyből el kezdtem szedni a gyógyszert rá meg kenegettem magam, kicsit megijedtem, de semmi történt. Volt rajtam egy seb, egy ideig stagnált a dolog, nem változott, aztán egyszercsak eltűnt, nem rosszabbodott a helyzet.
Próbálj meg egészségesen élni(alvás, evés, ivás), figyelj magadra, mert ha legyengül az immunrendszered, akkor vagy veszélyeztetve.
Egyébként pedig nem fertőz, csak aktív állapotban. Amikor úgy érzem baj van, akkor a biztonság kedvéért használunk gumit, nem akarom, hogy baja legyen, de egyébként máskor nem azzal védekezünk.
Aki pedig azt írta, hogy az isten szerelmére, használjatok már gumit, annak azt üzenem, hogy a nemi herpesz nem csak nemi úton terjed. Én sem nemi úton kaptam el.
Köszönöm szépen, megnyugtattál. Csak nekem most volt először, és a honlapok amiket olvastam róla nagyon elkeserítettek. De akkor ezek szerint nem kell negyedévente életem végéig végigszenvednem emiatt :-)
Esetleg van valamilyen különleges étrended azóta, ami bevált. Vagy vannak olyan kaják, amiket elhagytál? Én a koffeinről hallottam, hogy nem szabad, kávézni azért szoktál?
Az elsőnek meg üzenem: nem megoldás, hogyha ilyen durva hangnemben válaszolt. Ebből is látszik, hogy nem sokat értesz a dologhoz. Állandó partnerem van már jó ideje, emiatt nem használtunk gumit. A higiéniáról meg annyit, hogy nagyon odafigyelünk ilyen téren magunkra mindketten! Ezt sajnos ennyivel nem lehet kivédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!