Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon tetszik nekem apa barátnője?

Figyelt kérdés

Apa barátnője egy nagyon csinos 24 éves lány.

Sokszor szenvedek mert azt érzem, hogy szerelmes vagyok belé.

Amióta velünk lakik, azóta erősebb ez az érzés.

16/F

2012. márc. 28. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki és aludj egy jót.
2012. márc. 28. 16:27
 12/19 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb tutira összehoznék olyan szitut, ahol kettesben lennénk... iszonyú rossz lehet neked, nem tudod annyit verni maganak, hogy elég legyen...
2012. márc. 28. 16:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Én is összehoznék olyan szitut, de nem tudom, hogy közeledjek a csaj felé, nem tudom, hogy kellenék-e neki egyáltalán, mert mégis csak 8 évvel idősebb nálam.

Meg apától is tartok egy kicsit.

2012. márc. 28. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:
próbáld meg megdönteni és utána írd le hogy sikerült-e vagy sem, és ha igen akkor hogy kezdtél bele :D
2012. márc. 28. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Dugd meg azt a kis pénzéhes qrvát!!
2012. márc. 30. 06:05
 16/19 Schranzkiller válasza:
Vidd le a pincébe este mikor fater elaludt
2012. márc. 30. 07:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Apád is laza... de igen, amúgy az előző csúnyán mondta, de igaza van, a 24 éves csaj apádnak csak a pénzét szereti. Te meg tanuljál inkább, ne a dugáson járjon az eszed 16 évesen, azt hiszed, majd pont te kellenél neki? Apád biztos egy nagyágyú, utána esélyed se lesz...
2012. ápr. 10. 00:06
 18/19 CyberSniper válasza:

1: 1 üveg bor-t a csajnak ( csak jó minőségűt szabad ).

2: ha már szinten van vesd rá magad!

3: az egész "akciót" vedd videóra, majd vetítsd le apádnak.

4: vetítés közben amikor az istenes verést kapod, ne lohadjon a mosolyod, mert legalább bátor voltál!

2012. ápr. 10. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerelmem, mekkora egy troll vagy XD
2012. ápr. 10. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!