Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon tetszik nekem apa barátnője?
Figyelt kérdés
Apa barátnője egy nagyon csinos 24 éves lány.
Sokszor szenvedek mert azt érzem, hogy szerelmes vagyok belé.
Amióta velünk lakik, azóta erősebb ez az érzés.
16/F
2012. márc. 28. 13:07
4/19 A kérdező kommentje:
44
2012. márc. 28. 13:17
5/19 anonim válasza:
Apád keményen tolja! :D
AMúgy nyugi, szinte kizárt, hogy a nő a szerelem miatt lenne apáddal, nagy valószínűséggel csak lehúzza. Ismerős szitu, én apám nője ugyanilyen kis fiatal fruska, keményen húzza le róla a pénzt, ez van.
Na, még így is kell?
6/19 anonim válasza:
hogy erted hogy mit csinalj?! ha edesapad olyan akkor beszelj vele. ha meg nem bizol benne akkor hallgass magadnak es szerezz valaki mast!
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, kell mert nagyon szexi. :P
2012. márc. 28. 13:22
8/19 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit érzel, egy 24 éves NŐT, nem fog érdekelni egy 16 éves kis srác. Amúgy nem hiszem, hogy szerelmes lennél csak sokat látsz egy szép nőt és izgató a helyzet számodra.
9/19 anonim válasza:
És egy 24 évest érdekel egy 44 éves?
10/19 anonim válasza:
Én a helyedben befűzném. Apád nem hiszem, hogy haragudna. Én biztos nem haragudnék a fiamra, ha megcsinálná a nálam sokkal fiatalabb csajomat, sőt büszke lennék rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!