Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mekkora, ill. mekkorával voltatok eddig?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 éves vagyok 18 cm állva, és kb. 4,4 CM vastag.
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek ilyen korban mekkora volt ill. mekkora. Vagy, hogy nőtt-e még, vagy vastagodott-e. Vagy lányok szemszögéből mekkorával voltak.. Mekkorával érezték jól magukat, és mekkorával volt már fájdalomban részük. Ez egy felmérés a részemről. Normális válaszokat kérek. Köszi.
2012. márc. 25. 21:26
11/14 A kérdező kommentje:
182 CM vagyok. És 18 centi, nem kamu. Miért is kamuznék?
2012. márc. 26. 16:07
12/14 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként nem az átlagra vagyok kíváncsi csak, hogy tisztázzuk a félreértéseket kedves utolsó.
2012. márc. 26. 16:12
13/14 anonim válasza:
utolso vagyok,ha ekkora akk mi a ráknak kérdezgetsz ilyeneket? gratulálok,hogy ennyi az iQ-d. :) inkább kamuztál volna. és sokan irják,hogy csak felmérés,hogy ne szolják le öket de már ÉN unom ezeket a kérdéseket.. -.-
14/14 A kérdező kommentje:
És akkor nekem gratulálsz, hogy mekkora az IQ-m? Szerintem neked elég nagy téveszméid vannak ezzel kapcsolatban. Másrészt meg kutya nem kérte, hogy írjál ide. Oda írtam, hogy normális válaszokat kérek, nem hozzád hasonlókat. Azért írtam oda az enyémet, hogy Én nyissam a sort. Senki nem kérte, hogy dicsérjék, vagy erről beszéljenek.
2012. márc. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!