Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan ered ez a nagyon ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a nagyon ronda női szokás?

Figyelt kérdés

Sokszor átéltem már ezt én is és más, hozzám hasonló srácok is. Elvileg rendben van a külsőm, mégsem indítom be a lányokat.

Ez már önmagában sem jó, viszont...

Miért kell nekik folyton érzékeltetni velem, hogy mennyire nem vagyok férfi a szemükben? Gondolok itt arra, amikor társaságban ültök és a jelenlétemben agyondícsérnek mást, hogy mennyire jól néz ki, micsoda férfi, stb...

Velem pedig sokszor úgy beszélnek, hogy a kutyával is különb módon társalognak. Sajnos nemcsak tizenéves hanem felnőtt nőknél is meg lehet ezt figyelni.

Mire jó ez az egész? Ennyi tisztelet sincs bennük a másik iránt?

2012. márc. 25. 11:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
ma 13:20 - kérdező vallszeg ez áll fönn
2012. márc. 25. 13:26
 32/37 anonim ***** válasza:

#30-as (34%-os), nem egészen van igaza a pofozással, csak ehhez látni kellene (az azóta törölt) kérdését, mint előzményt.

Konkrétan, a buszon akar letapizni lányokat, mintha véletlen lenne, és így ismerkedni (mintha ez bejönne a lányoknak).

Erre írták neki, hogy emiatt tuti fel fogja pofozni az adott lány, erre ő meg beírta, hogy akkor "porig verné" szerencsétlen lányt, mert nem hagyja, hogy letapizza és a buszon levő 50kilós emós fiúcskák úgyse tudnák ezt megakadályozni...

2012. márc. 25. 13:29
 33/37 anonim ***** válasza:

12:51 es

vegevan olyan lanyaki ezt bevallja.csak az a baj, hogy te csak.az 1% ba tartozol. mert a lanyok 99%a ezt nem hajlando bevallani. ezert mondjuk a lanyok 99% ra hogy alszent. es jogosan mondjuk.

2012. márc. 25. 13:51
 34/37 anonim ***** válasza:
igen en vagyok aki feltette a pofozos kerdest. de ugy latom sokan nem.birjak elviselni, hogy valaki ilyen es rogton jelentik a moderatoroknak. ezt kicsinyessegnek nevezem. de akit itt irtam a pofozos dolognal, azt nem.ugy ertettem. hanem ugy hogy ha ha pl egy csaj felrelep a.helyi macso fiuval es ha a pasija ezt szakon keri, akkor sokszor az van, hogy meg a csajnak all feljebb, mert ha o.szep akkor azt hiszi ez a csaj magarol, hogy akkor o ezt megteheti. a pasijanak meg kuss van es oroljon hogy vele lehet. ilyenkor meg ha vitaba torkolik a dolog es a lany megsertve erzi magat, akkor sokszor jogtalanul pofon is veri a pasit. ilyenkor meg a legtobb ember a lany vedelmere.fog.kelni, hogy igazad van. ez nem tetszik nekem.
2012. márc. 25. 14:01
 35/37 anonim ***** válasza:
ha ez forditva tortenik, akkor mindneki azt mondja, hogy mekkora.tusko ez a pasi. nonel meg az van, hogy megmondjak, hogy igaza van es becsulik, mert ki mert allni az igazaert. ertheto?
2012. márc. 25. 14:04
 36/37 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de össze-vissza írod a betűket és nem lehet érteni.
2012. márc. 25. 17:45
 37/37 A kérdező kommentje:

Ha egy ilyen megtörténik, mármint félrelép a helyi menő fickóval, akkor szerintem pont, hogy nem kell számon kérni. Ilyen esetben egyszerűen halál lazán meg kell mondani a lánynak, hogy ha " ő kell neked, akkor légy vele boldog!"

És ezután valami olyat kell csinálni, amit nagyon szeretsz, pl. elmész kiruccanni haverokkal, nekiállsz összerakni egy új makettet, elmész horgászni, stb... szóval bármit, amit a legjobban szeretsz csinálni. És persze teljesen nyugodtan és tárgyilagosan közölni a lánnyal, hogy szeretted és megbecsülted, de ezek után nem jöhet vissza hozzád. Egy ilyen lépéssel ezerszer többet rombolhatsz az ego-ján, mint bármilyen balhéval, ugyanis azt jelzed neki, hogy semmilyen hatással nincs rád.

Egy srác mesélte nekem pár éve, hogy vele is volt hasonló.A barátnője otthagyta egy menő fickóért, ő pedig zokszó nélkül elengedte. Eltelt pár hónap és az egyik nap a lány ott állt az ajtaja előtt. Beengedte és megkérdezte, mi járatban. A csaj teljesen ki volt készülve, mert ugye bár a macsó továbbállt és ő csak akkor döbbent rá, hogy mit, illetve kit is veszített el. Döbbenetes dolgok következtek, a lány könyörögni kezdett, utána térdre vetette magát és szabályosan rimánkodott neki, de a srác hajthatatlan maradt. Szépen megkérte a lányt, hogy menjen el, mindezt szelíden, de határozottan. A lány alig bírt elmenni, szinte már a halálán volt, annyira fájt neki.

Láthatod, semmilyen erőszak nem történt, mégis ő győzött a lány felett, mert erős volt.

Igazság szerint már én is gondolkoztam azon, hogy megmondom nekik a magamét. Bár továbbra is találkoznom kellene velük (elvégre egy helyen dolgozunk), de mégis jobban érezném magam ettől.

2012. márc. 25. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!