Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan ered ez a nagyon ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a nagyon ronda női szokás?

Figyelt kérdés

Sokszor átéltem már ezt én is és más, hozzám hasonló srácok is. Elvileg rendben van a külsőm, mégsem indítom be a lányokat.

Ez már önmagában sem jó, viszont...

Miért kell nekik folyton érzékeltetni velem, hogy mennyire nem vagyok férfi a szemükben? Gondolok itt arra, amikor társaságban ültök és a jelenlétemben agyondícsérnek mást, hogy mennyire jól néz ki, micsoda férfi, stb...

Velem pedig sokszor úgy beszélnek, hogy a kutyával is különb módon társalognak. Sajnos nemcsak tizenéves hanem felnőtt nőknél is meg lehet ezt figyelni.

Mire jó ez az egész? Ennyi tisztelet sincs bennük a másik iránt?

2012. márc. 25. 11:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
17%
kedves kerdezo ne nagyon foglalkozz az ide irogato kommentelokkel, mert a legtobbjuk vedi a noket. azt mondjak ezek hogy ha egy lany csunyan kikosaraz akkor az a jo, ha csunyan megcsal akkor megerdemelted, ha pofonvag a semmiert akkor is megerdemelted, de ha visszaadod a.pofont vagy te csinalod meg ezeket egy lannyal akkor te vagy a gané, gonosz ember. en ezt mar megszoktam hogy mindenki itt, vagyis a.legtobben nagyon vedik a noket, holott a.legtobb lany nagyon gonosz tud lenni, foleg ha van egy tarsasag ahol vannak.baratnok, plusz meg egy ilyen brad pittes taso is.ul ott, akkor megprobalnak bevagodni nekik, sokszor a te karodra. vagyis teged fognak.leegetni. a lanyok.igy.meg ugy eroskodnek hogy csak picit.szamit a pasi kulseje meg a penze, kozben 10 bol 9 lany csak a gazdag diszpintyekkel hajlando szexelni es jarni, torodj bele hogy ilyenek. rettenet nehez lesz rendes lanyt talalnod.sajnos, de kuzdeni kell. ugyis le fognak a lanyok pontozni, de tapasztalatbol.beszelek es csakis az igazat probalom meg elmondani, amit nap mint nap latok. sorry.
2012. márc. 25. 12:12
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

12:12,

Tehát szerinted a magyar népség legnagyobb aránya gazdag díszpinty, 10-ből 9 lány csak velük áll szóba?

Nem gondolod, hogy inkább veled (illetve, a kérdezővel) van a hiba? Érdekes, a lányok, akiket én ismerek, nem ilyenek... Talán megválogatom a társaságomat, akikkel szóba állok? Aki k@rvákkal ismerkedik, ne csodálkozzon, ha azok úgy viselkednek.

Közben meg tobzódnak a lányok, akik rendesek, normálisak, és baromira nem értik, hogy a srácok miért a kikent-kifent ribikre hajtanak rá, még akkor is, ha azok úgy csinálnak belőlük hülyét, ahogy csak tudnak. Férfiutánzatból is megvan ez a réteg - a megoldás meg egyszerű: nem kell velük ismerkedni, szóba állni. Azzal, hogy hagyod magad gúnyosan lekoppantani, aztán itt hisztizel (mert ez az...) csak növeli a táborát azoknak, akik ezt megtehetik.

2012. márc. 25. 12:18
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
az igazsag faj a legtobb embernek azert pontoznak le minket, azert vagyok csak 32%-os. ha azt mondom hogy a legtobb politikus lop csal akkor szinten lepontoznak. ha azt irom hogy alegtobb partycsaj gonosz ribi es csak a szep arcra es a sok penzre hajt, akkor szinten lepontoznak es mar csak husz szazalekos leszek. pedig csak az igazat mondom 26 ev kemeny tapasztalatat. a legtobbeknek faj az igazsag es magulra vesznek mindent, azt is amit nem.rajuk ertettem. aztan jon a piros.kez nekem. mar megszoktam, de az eletemre eskuszom hogy az igazat mondom, azt amit latok.
2012. márc. 25. 12:19
 14/37 anonim ***** válasza:

na én akkor megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni. :)

én nem igazán szoktam így viselkedni srácokkal, ha mégis így tennék, az azért lehetne, mert mondjuk nagyon bunkó volt velem a gyerek, nagyon nem szimpatikus, esetleg beszólt többször is, vagy olyan harsány a természete, aki azt hiszi, mindig vicces, közben meg megbánt másokat. na én az ilyen pasikkal bánok úgy, amit te leírtál. ha te is ilyen vagy, akkor megérdemelted. ha mégsem, akkor minek foglalkozol a lányokkal? nem tetszhetsz mindenkinek, ha neked se jönnek be ők, akkor meg nem lesz.rod? ha pedig csúnyán beszélnek veled, vond meg a vállad és ne törődj velük. mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem leszel szimpi.

32%-osra ne igen hallgass, a keserűség beszél belőle, te kérdező meg nagy valószínűséggel rendes gyerek vagy, rossz emberek társaságában. ezt meg kell szokni, edződj és keress rendesebbeket. hajrá :)

2012. márc. 25. 12:24
 15/37 anonim ***** válasza:

12.18- as

nem minden lanyra ertettem ezt. hanem pl.10 bol.8 ra vagy 9 re. meg a szereny visszahuzodo lanyok kozott is sok az ilyen. szomszedomban is lakik 2.aranyos lany akik szotlanok. csendesek es angyalbaranykaknak tunnek. megis 20 eves koruk felett ha tudatosan ha nem tudatosan megis mind a ketto dus gazdag pasit fogott maganak az egyetemen. mind a ket pasi cegvezeto. az ilyen lanyokbol.is elobb utobb kijon a sarkany.

2012. márc. 25. 12:24
 16/37 anonim ***** válasza:
Igen, neked szólt a kérdés, kedves kérdező. :)
2012. márc. 25. 12:26
 17/37 A kérdező kommentje:
Szabolcs megye.
2012. márc. 25. 12:35
 18/37 anonim ***** válasza:
Én nem igazán hallottam még olyat hogy fiúismerőseim látványosan leszólják lányismerőseiket miközben ők is ott vannak, vagy olyan kijelentéseket tesznek hogy... Jaj, nincs itt egy jó csaj sem. Fordítva viszont volt már rá példa. (Nincs itt egy jó pasi sem). Ez igenis bunkóság. Magát kulturáltnak tartó ember nem viselkedik így,
2012. márc. 25. 12:37
 19/37 anonim ***** válasza:
pont. :)
2012. márc. 25. 12:38
 20/37 anonim ***** válasza:

,,Itt mindenki 10/10-es. Csak a csúnya külvilág látja másképp.

A szívem vérzik a sok meg nem értett csodagyerekért."

Senki nem mondta, hogy itt mindenki 10/10-es, amúgy meg soha nem tudhatod, hogy kik írogatnak ide, szóval ne szóljál be senkinek.

Amúgy én meg téged sajnállak, mert minket könnyebb szekálni, mint magadban keresni a hibát. Először magadon gondolkozz el és csak utána írjál!

Kedves Kérdező!

Sok nőben tényleg nincs tisztelet, csak az a baj, hogy ilyen ,,tapasztalatok" miatt a normális lányoknak semmi esélyük nincs és egy kalap alá vesztek minket azokkal, akik megbántottak.

Ha kritikával illetnek téged, akkor gondolj arra, hogy valamit jól csinálhatsz és azért piszkálnak.

Nem szabad, hogy a sok negatív dolog után megváltozz, bunkózz, mert hagy legyen a kritikusok legnagyobb öröme, hogy téged piszkálnak. :)

2012. márc. 25. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!