Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan ered ez a nagyon ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a nagyon ronda női szokás?

Figyelt kérdés

Sokszor átéltem már ezt én is és más, hozzám hasonló srácok is. Elvileg rendben van a külsőm, mégsem indítom be a lányokat.

Ez már önmagában sem jó, viszont...

Miért kell nekik folyton érzékeltetni velem, hogy mennyire nem vagyok férfi a szemükben? Gondolok itt arra, amikor társaságban ültök és a jelenlétemben agyondícsérnek mást, hogy mennyire jól néz ki, micsoda férfi, stb...

Velem pedig sokszor úgy beszélnek, hogy a kutyával is különb módon társalognak. Sajnos nemcsak tizenéves hanem felnőtt nőknél is meg lehet ezt figyelni.

Mire jó ez az egész? Ennyi tisztelet sincs bennük a másik iránt?

2012. márc. 25. 11:48
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20-as, rendben van!
2012. márc. 25. 12:40
 22/37 anonim ***** válasza:
Én sajnos Bp-i vagyok :(
2012. márc. 25. 12:40
 23/37 A kérdező kommentje:

12.37 76 %

Pontosan erre gondoltam. Ha én valamelyik haverommal beszélünk a lányokról, hogy ki mennyire tetszik, milyen jól néz ki, azt magunk között tesszük, nem pedig a többi lány orra előtt, azt is érzékeltetve, hogy szerintünk ők mennyire senkik az említettekhez képest.

2012. márc. 25. 12:45
 24/37 A kérdező kommentje:
Értem. Azért köszönöm! Legyen szép napod ! :)
2012. márc. 25. 12:46
 25/37 anonim ***** válasza:
61%

a legtöbb nőnek csak a pénz, a külső, a státusz számít, én mondom ezt nőként.

volt olyan "barátnőm", aki egyszercsak bekattant egy buliban mert én jobban tetszettem a srácoknak (elég lepukkant helyen voltunk, ahol ilyen 8 általánost végzettek ülnek és mindenki aki szőke, kékszemű, nekik az szép). a lényeg hogy a csaj üvöltözött velem hogy hogy képzelem hogy én szebb vagyok nála(!). most szabdaljam össze késsel az arcom, hogy a kedvére tegyek, vagy mit vár?

nemrég meg kollégista lettem, és a szobatársnőm meg azért beszélt ki hogy polóban alszom és "mit mutogatom a lábam és menőzök vele hogy tökéletes, amikor neki súlyfeleslege van és ez sérti". most legyek csaporban, mert ő nem bírja elviselni hogy nem vagyok bálna?

egy barátnőm van, ő is csak azért, mert más típusú pasik tetszenek nekünk, és más körökben mozgunk.

a nők legnagyobb része azt akarja hogy mindenki körülötte ugráljon, neki nyaljon, ő legyen a legszebb, legjobb, 10/10-es pasija legyen és mindenki mást a sárba tiporhasson mert ennyire nincs önbizalmuk, legbelül ennyire selejtnek érzik magukat - és jól is érzik.

attól hogy bántanak téged, vagy engem, mi még nem leszünk ettől kevesebbek, értéktelenebbek. ezt meg is lehet nekik mondani. sőt, mivel nőt nem bántunk, ki lehet fejezni másképp is, ha túl messzire megy a hölgyemény.

én volt hogy vízzel nyakon öntöttem már valakit, amiért minősíthetetlenül viselkedett.

ne hagyd, ne tűrd, hogy ezt tegyék, mert egyiknek sincs aranyból a luka, és aki másokat bánt ok nélkül, az egy féreg, akármilyen csillivilli ruciban rázza magát.

nem vag köteles végighallgatni a mocskolódásukat. állj fel az asztaluktól és keress külömbeket!

2012. márc. 25. 12:51
 26/37 anonim ***** válasza:
utolsó: azt csadornak hívják. uff.
2012. márc. 25. 13:06
 27/37 A kérdező kommentje:

12.51

köszönöm!

2012. márc. 25. 13:14
 28/37 anonim ***** válasza:
Arany szavak! Végre egy nő is mondja azt, amiért mi folyamatosan kapunk a fejünkre. Szentigaz!
2012. márc. 25. 13:16
 29/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, jó eséllyel bekerültél az említett lányoknál az ún. "barát zónába". Vagyis nem tekintenek rád a szó szoros értelmében férfiként, hanem egy "semleges nemű" barátként. Ennek nem sok köze van a kinézethez, inkább helyzet és viselkedés függő. Ha a lányok például egyetemi csoporttársak, és sokat lógsz velük az órák között, hónapokon át, akkor értelemszerűen barátként fognak rád nézni. De akkor is, ha mondjuk egy kiszemelt lány miatt lógsz többet az adott társasággal, de nem mersz direktbe bepróbálkozni, mert félsz a visszautasítástól/leégéstől, ezért csak kedves és udvarias vagy velük (és titkon várod, hogy majd a kiszemelt lány ad valami "jelet"; nem fog)... És ha már benne vagy a "zónában", akkor már tiszteletbeli barátnő vagy, így nyugodtan kitárgyalnak előtted is bármilyen fiút vagy lányt.

Tanácsolni csak annyit tudok, hogy ha legközelebb tetszik egy lány, akkor légy tökösebb, vagányabb, hogy férfiként és ne barátként tekintsenek rád. És ne lógj állandóan vele, pláne ne akkor, ha a barátnői is ott vannak. Érezze a lány megtiszteltetésnek, ha odamész hozzá, nem vagy te a kiskutyája, hogy mindig a sarkában loholj.

És egy kis OFF:

#11-es (32%-os) kommentelő, a zavaros írásképed és a "pofozós" monológod miatt 99%, hogy te tetted fel a tegnapi "buszon véletlenül cicibe markolással ismerkedni próbáló" kérdést, amit sajnos kimoderáltak (pedig nem én jelentettem). Itt csak annyit írnék, eszedbe ne jusson kipróbálni!

2012. márc. 25. 13:20
 30/37 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza volt a pofozással. Kettős mérce van a férfiakkal és a nők között. Ha férfi vagy azonnal te leszel a hibás, fordítva meg mindenki segíteni akar.
2012. márc. 25. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!