Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan ered ez a nagyon ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ered ez a nagyon ronda női szokás?

Figyelt kérdés

Sokszor átéltem már ezt én is és más, hozzám hasonló srácok is. Elvileg rendben van a külsőm, mégsem indítom be a lányokat.

Ez már önmagában sem jó, viszont...

Miért kell nekik folyton érzékeltetni velem, hogy mennyire nem vagyok férfi a szemükben? Gondolok itt arra, amikor társaságban ültök és a jelenlétemben agyondícsérnek mást, hogy mennyire jól néz ki, micsoda férfi, stb...

Velem pedig sokszor úgy beszélnek, hogy a kutyával is különb módon társalognak. Sajnos nemcsak tizenéves hanem felnőtt nőknél is meg lehet ezt figyelni.

Mire jó ez az egész? Ennyi tisztelet sincs bennük a másik iránt?

2012. márc. 25. 11:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%

Miféle társaságban töltöd te az idődet? Ha ez téged zavar, áll fel és hagyd őket ott. Nem kötelező végig hallgatnod.

Nőkben is vannak rendes, tiszteletet ismerők, és nálunk férfiakban is vannan patkányok. Most akkor min vagy fennakadva?

2012. márc. 25. 11:53
 2/37 anonim ***** válasza:

Nem minden lány ilyen, szóval ne általánosíts!!

Egyszerűen nyalni akarnak másoknak. Aki ilyen, azzal ne is foglalkozz, majd jön olyan, aki téged értékel és te lesz a mindene.

2012. márc. 25. 11:54
 3/37 anonim ***** válasza:
55%

Mindenki azt kapja nagyjából, amit érdemel.

Ha minden nő azt mondja, hogy semmirevaló, hülyegyerek vagy, akkor lehet, hogy nem bennük van a hiba...

2012. márc. 25. 11:57
 4/37 anonim ***** válasza:
44%

,,Mindenki azt kapja nagyjából, amit érdemel."

Kétlem!!!

2012. márc. 25. 11:58
 5/37 A kérdező kommentje:

Mondd csak, ettől jobban érzed magad, hogy beszóltál? Tessék, egészségedre!

Ha olyanok teszik ezt velem, akiknek én soha az életben nem ártottam, akkor azt hiszem, jogos volt a kérdésem.

2012. márc. 25. 12:03
 6/37 anonim ***** válasza:
ahogy a nok egymas kozott kibeszelik a noi tarsakat is, ugya a pasikat is. a legtobb lany meg tarsasagban nagyon szokimondova tud valni es a legtobbjuk nem tudja megkulonboztetni az oszinteseget a bunk.sagtol. a legtobbjuk 10/10 es pasira vagyik, de ritkan jon nekik ossze. ne torodj veluk, keresd egy szereny lanyt aki nem ilyen. nagyon nehez lesz ilyet talalni de ha sikerul, boldog lehetsz.
2012. márc. 25. 12:03
 7/37 anonim ***** válasza:

Utolsón felbátorodva írom: én szerény vagyok :)

Hol laksz?

2012. márc. 25. 12:06
 8/37 A kérdező kommentje:

12.03, köszönöm

A legjobb egyébként az egészben, hogy akikről szó van, egyikük sem egy szépség. Nem is akartam tőlük semmit, de együtt kell velük dolgoznom, szóval nehéz kikerülni őket.

Majd igyekszem.

2012. márc. 25. 12:06
 9/37 anonim ***** válasza:
93%

Itt mindenki 10/10-es. Csak a csúnya külvilág látja másképp.

A szívem vérzik a sok meg nem értett csodagyerekért.

2012. márc. 25. 12:08
 10/37 A kérdező kommentje:
Mármint én hol lakok?
2012. márc. 25. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!