Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányt szeretnék megszólíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt szeretnék megszólítani [Lent]Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nem merek megszólítani csak köszönni neki

tehát csak ennyi mondom helló ő mondja helló és szeretném megszólítani de ő a az oszi tanárnő lánya és kicsit úgymond félek is de viszont nagyon tetszik nekem a lány.

Esetleg ha megszólítottam és elkérném az msn jét habár nem tudom,hogy hogy kéne ebben is segíteni kellene és esetleg jó ötlet az,hogy készítek egy szervert ahol 2 en lennénk játék neve metin2 jó ötlet lenne hogy felhívnám játszani?(internetes játék)

14/F

2012. márc. 24. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lenne jó ötlet
2012. márc. 24. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg mit tartanál jó ötletnek?
2012. márc. 24. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
xD
2012. márc. 24. 20:33
 4/8 A kérdező kommentje:
na ez tényleg nem volt jó ötlet hülye vok tabletre akarnák szervert okos vagyok ilyenkor este grat nekem. tőlem. akkor valami ötlet?
2012. márc. 24. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Hülye kockák...
2012. márc. 24. 21:40
 6/8 anonim válasza:
Ötlet kell?.. Inkább figyelj a nyelvtan órákon ahelyett, hogy lányokkal foglalkozol. ;)
2012. márc. 24. 23:18
 7/8 koltt ***** válasza:

Figyelj, egy ötlet tőlem: amikor én 14 voltam, ugyanúgy fostam mint te, nem mertem megszólítani a csajokat, meg semmi egyéb, viszont ha mostani ésszel lennék 14 akkor komolyan minden bulát aki csak a közelemben van tutira megpróbálnám megmászni, és rohadtul nem érdekelne hogy kit sikerül, és kit nem. A lényeg pedig nem az hogy mit mondasz, hanem hogy hogyan. Legyél tökös. 18 éves koromban minden csajnak azt a dumát nyomtam egy hét után: én egy 18 éves egészséges srác vagyok, szükségem van a szexre, szóval dugunk vagy szakítunk?.

Ha hiszed ha nem, volt hogy dugtam mikor szakítani akartam.

Ja és a metin egy szar játék, hagyd a f..aszba. Mond meg a csajnak, hogy jöjjön fel msn-re, mert beszélgetni akarsz vele, és ha nem akkor majd élőben, ha az anyja is ott lesz:D. Tutira besokall...

Na jó a vége az poén volt, de a többi igaz. Ne fossál, attól hogy a nyelvedet bedugd egy csaj szájába, mert fogsz te még p..inát is nyalni. 23F

2012. márc. 24. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Előző nagyon megmondta a tutit és igaza is van részben.
2012. márc. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!