Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszólítani egy lányt egy "utcai buliban"?
Szilveszterkor lesz itt ilyen utcai buli, lesz színpad, előadások(főleg zene, vagy akármi), lesz ugye pia is, nemtom, fogalmam nincs mi lesz még, mert baromi régen voltam ott, és akkor se sokat. Na mind1.
Van egy lány aki tetszik és sajnos életemben 2x láttam és sose beszéltem vele, valamiért sose sikerült rávennem magam hogy odamenjek (egyik egy disco volt, a másik egy strand). SZóval ha most ott lesz ezen a vmin hogyan tudnék vele beszélgetni, miről, hogyan, milyen szituációban? (pl ha barátaival van)... Áhh annyira bonyolult ez az egész. Bármi kérdés van ezzel kapcsolatban, szal több infó kéne írd nyugodtan.
17f 18L
nem rossz ötlet, köszi.
remélem még jönnek újabb ötletek, nagyon jó lenne, mert ez nem biztos h beválna:)
Ha részeg még beszélgetni sem kell!
Na jó, induljunk ki abból, hogy értelmes és nem részegedik le. "Szia, hogy tetszik a buli?" "Szia, jól érzed magad?" "Szia, MZ/X vagyok nagyon szép vagy ma, meghívhatlak egy italra?" Például. De biztos jönnek még jobb ötletek is.
Én Tankcsapda koncerten csajoztam be még nyáron, pedig kajak nem rocker vagyok és a csaj sem volt az.
Az volt a mákom hogy egyedül volt akkor, 2-3 mondatot odaszóltam és már smároltunk is.
Nem kell itt túlvariálni a dolgot, az a lényeg h határozott legyél.
Ohh
utolsó válaszoló miket mondtál neki? emlékszel még rá?
pls írd le, még ha nem is szószerint de kb mit mondtál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!