Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszólítani egy lányt egy "utcai buliban"?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor lesz itt ilyen utcai buli, lesz színpad, előadások(főleg zene, vagy akármi), lesz ugye pia is, nemtom, fogalmam nincs mi lesz még, mert baromi régen voltam ott, és akkor se sokat. Na mind1.

Van egy lány aki tetszik és sajnos életemben 2x láttam és sose beszéltem vele, valamiért sose sikerült rávennem magam hogy odamenjek (egyik egy disco volt, a másik egy strand). SZóval ha most ott lesz ezen a vmin hogyan tudnék vele beszélgetni, miről, hogyan, milyen szituációban? (pl ha barátaival van)... Áhh annyira bonyolult ez az egész. Bármi kérdés van ezzel kapcsolatban, szal több infó kéne írd nyugodtan.

17f 18L

2010. dec. 23. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 23:26

Azért azt szögezzük le, hogy a tankcsapdás pasi iszonyat jól néz ki :D

2010. dec. 23. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:
elhiheted a diszkós is...:P hát még a csaj:P:D
2010. dec. 23. 23:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Jó, egyébként én nem egy kis futókalandot akarok, hanem megismerni szeretném... de azért köszi:D
2010. dec. 23. 23:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit szólsz hozzá diszkós csaj a kérdező nem futó kalandot szeretne
2010. dec. 23. 23:46
 15/16 anonim ***** válasza:
jelenleg is tartjuk a kapcsolatot. kiderült, h messze lakik..a távolság miatt nem valósult meg...amikor meg megvalósítható lett volna, a lány felszedett egy másik pasit. egy KONCERETEN:D és nem ment másik városba tanulni... // am kérdező, valami tuti megfogta benned, ha táncolni akart. biztos nem taszítod:D
2010. dec. 23. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:

"egy ilyen téli utcai valamin egy fiú picit meglökött és bocsánatért esedezve elhívott forraltborozni"

Na, én még ezt sem tudnám rendesen megcsinálni xD. Arra mennék, kicsapnám a viperát és hátba vágnám, majd: bocs össze tévesztettelek valakivel xD.

2010. dec. 24. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!