Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszólítani egy lányt egy "utcai buliban"?
Szilveszterkor lesz itt ilyen utcai buli, lesz színpad, előadások(főleg zene, vagy akármi), lesz ugye pia is, nemtom, fogalmam nincs mi lesz még, mert baromi régen voltam ott, és akkor se sokat. Na mind1.
Van egy lány aki tetszik és sajnos életemben 2x láttam és sose beszéltem vele, valamiért sose sikerült rávennem magam hogy odamenjek (egyik egy disco volt, a másik egy strand). SZóval ha most ott lesz ezen a vmin hogyan tudnék vele beszélgetni, miről, hogyan, milyen szituációban? (pl ha barátaival van)... Áhh annyira bonyolult ez az egész. Bármi kérdés van ezzel kapcsolatban, szal több infó kéne írd nyugodtan.
17f 18L
ma 23:26
Azért azt szögezzük le, hogy a tankcsapdás pasi iszonyat jól néz ki :D
"egy ilyen téli utcai valamin egy fiú picit meglökött és bocsánatért esedezve elhívott forraltborozni"
Na, én még ezt sem tudnám rendesen megcsinálni xD. Arra mennék, kicsapnám a viperát és hátba vágnám, majd: bocs össze tévesztettelek valakivel xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!