Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban, tök ismeretlen lányt megszólítani nem nyomulás? És elhívjam már akkor valahova?
Szóval valami ilyesmivel, hogy: Helló, figyellek egy ideje, tök aranyosnak talállak szívesen megismernélek..
És aztán elkérem a számát, vagy elhívnám valahova de az lehet túl sok. Mit tanácsoltok?
16 fiú vagyok
Kezdésnek jó, majd később eldumálsz vele, mindegy miről, ami érdekli, aztán mikor jó a hangulat, megvan a téma, akkor kérd el a számát, és elhívhatod valahova.
Mondjuk a "figyellek egy ideje" helyett valami jobbat is kitalálhatsz, nehogy megijeszd..
Első :'DDDDDDDD
A lány hány éves? Egyébként szerintem is jó ez kezdésnek, bár tényleg a 'figyellek egy ideje' helyett valahogy máshogy kéne fogalmazni, mert ettől megijedhet.. Elhívni még ne hívd el azonnal, próbáljatok beszélgetni inkább :)
ma 22:06
Azt hittem a saját üzenetem olvasom.. :O
16 ÉVES értetted nem?
ő évfolyamtársam, gondolom velem egyidős
köszi a tanácsokat! akkor ezt a figyelleket hanyagolom. de akkor csak annyival kezdjek, hogy szia szívesen megismernélek?
Gerald17! Hát igen, én csak ismételni tudlak téged, annyira pro vagy :D:D
Amúgy kérdező, mondhatod hogy figyeled egy ideje, vagyis nem így, de mondjuk hooogy... mostanában gyakran láttad és nagyon aranyosnak találod stb. Benne lehet, csak nem ebben a formában, mert így tényleg ijesztőnek hat, hogy figyeled... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!