Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! SZerintetek is túl kicsi a cicim? Kép lent
2012. márc. 23. 07:19
21/41 anonim válasza:
átlagosan kicsi, de én az igazán nagyra , szal nekem kicsi
23/41 anonim válasza:
Igen, kicsi, de pont így jó, imádom a kisebb mellű lányokat! *-*
24/41 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj! a pocival kezdj inkább valamit
25/41 anonim válasza:
Dolgoznék a hasamra ha ilyen lenne... Akkor a cicid is feszesebb és esztétikusabb lenne
27/41 anonim válasza:
Hány fiú ismerősöd látta már így...vagy csak ruhán keresztül látták és úgy mondták? Mennyi idősök és te mennyi idős vagy?
28/41 A kérdező kommentje:
Csak ruhán keresztül látták. 16 vagyok.
2012. ápr. 10. 12:03
29/41 anonim válasza:
szépek a melleid de van egy kis plussz rajtad
erre van egy megoldás
dugifogyi ..... meghajtalak mint singer a varrógépet és hipp hopp le is jön :)
30/41 anonim válasza:
Nem a melleddel van a baj, hanem azzal, hogy úgy próbálod nyalatni a seggedet a fiúkkal, hogy feltöltöd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!