Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! SZerintetek is túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! SZerintetek is túl kicsi a cicim? Kép lent

Figyelt kérdés

Minden fiú ismerósöm azt mondja h kicsi. Szerintetek is?

[link]

[link]

2012. márc. 23. 07:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%
A cici aranyos, a háj, ott lent csúnya ilyen fiatalon. Tessék elkezdeni sportolni!
2012. márc. 23. 08:12
 12/41 anonim ***** válasza:
25%
#9: Ez egy ilyen oldal! Oda trollkodok, ahova akarok! :-P
2012. márc. 23. 08:24
 13/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kicsi egyáltalán nem az, (mennyivel lenne az jobb neked ha kétszer ekkora volna és lógna, de nagyon??)de valószínűleg ezt tudják a srácok is akik a közeledben vannak, de mivel erről jó beszélgetniük ezt mondják neked. S már meg is van a téma.
2012. márc. 23. 08:52
 14/41 HalkHogen ***** válasza:
Egyáltalán nem kicsi. A kis szalonna a hason meg maradhat. Én pl. kifejezetten vonzónak találom az ilyen alkatot. Nem akarok sajtot reszelni a csaj hasán.
2012. márc. 23. 09:02
 15/41 anonim ***** válasza:

Abszolút jó, szuper tenyérbesimuló darabok szép formás mellbimbókkal, addig szopogatnám őket míg elolvadnak :D

A hasadról viszont lemehet a úszógumi, bár akkor mindenhonna fogysz.

Különben egy pár csöcs régen kevés ahhoz hogy rendes pasit fogj, szóval felejtős a méret dilemma, kb mint a farokméret ezen az oldalon.

2012. márc. 23. 09:12
 16/41 anonim ***** válasza:
Jó cicik de fogynod kéne kicsit. Hány éves vagy amúgy?
2012. márc. 23. 09:35
 17/41 anonim ***** válasza:
Elmegy. Én szívesen eljátszanék velük. A hasadról meg ledolgoznánk a hájat. :)
2012. márc. 23. 09:44
 18/41 anonim ***** válasza:
Nem kicsi, de nem szép. Ráadásul ha fogyózol, akkor a melledből is leadsz. Ugyanis a nők elsőnek a mellükről fogynak.
2012. márc. 23. 09:52
 19/41 anonim ***** válasza:

Az ismerőseid gondolom csak retusált fényképen és plasztikázott nőkön láttak még mellett.

Tökéletes.

2012. márc. 23. 10:10
 20/41 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó:)
2012. márc. 23. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!