Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek előtte szégyenlős?

Figyelt kérdés
Már hét hónapja együtt vagyunk a barátommal de még mindíg nagyon szégyenlős vagyok. Nem merek előtte öltözködni és már sokszor mondta hogy ne legyek annyira szégyenlős és ő nagyon türelmes velem de félek hogy elveyszti a türelmét és vége lesz de én nagyon szeretem őt. Ha túlesek rajta hogy előtte le merjek vetkőzni utána könnyebb lesz?? Jah és hogy vegyem rá magam hogy túlessek rajta??? légyszi írjatok válaszokat minél előbb mert én is szeretnék rajta túlesni de ahogy mennének a dolgok szégyenlős leszek és nem csinálok inkább semmmit.:(
2012. márc. 22. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
mit szégyellsz magadon ?:)
2012. márc. 22. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tartom magamat szépnek :( Túl sovány agyok és piszkafalábaim vannak és az oldalam meg a melleim tele vannak növési csíkokkal amik nem vmi szépek :S
2012. márc. 22. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
dehát ő a barátod. előtte nem kell szégyellned semmit sem :)
2012. márc. 22. 18:23
 4/6 shandeeka válasza:
Én is nagyon vékony lány vagyok és megértelek!Az első alkalomnál nagyon szégyenlős voltam,de én kitaláltam,hogy teljesen sötét legyen mikor megtörténik!A pasim belement,aztán a többi alkalommal már nem érdekelt,mert szerettük egymást és neki úgy voltam jó amilyen vagyok!Úgyhogy ne izgulj,ezt próbáld ki és menni fog!
2012. márc. 22. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Öltözködni nem mersz vagy vetközni? Miért akarsz meztelen lenni elötte, hogy legyen már szex, vagy petting, szoval eddig meddig jutottatok és éppen hova akarsz jutni?
2012. márc. 22. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
hidd el tetszeni fogsz neki, egy kis hiba semmit sem számít, attól még be fog indulni rád mint egy bika!!
2012. márc. 22. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!