Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy ne legyek szégyenlős az...

Animal Feet kérdése:

Hogy ne legyek szégyenlős az LB-m előtt?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm abba a suliba amelyikbe most vok....ő meg mutatja milyen mert ő már régóta várt...és megmutatta milyen az igazi Én-je de én,nem merem.Nem merem megmutatni milyen vagyok igazából mert szégyenlős vagyok....az előző oszi társaim úgy búcsúztak el tőlem hogy:Szia....:"( te poénzsák hiányozni fogsz....(na hát így)mert indultam viccversenyen hogy meg kellett nevettetni a zsűrit és én úgy meg nevettettem pár magamtól kitalált szót mondatot......és már a földön hevertek pedig felnőttek voltak:O na mind 1és szal,nagyon vicces vok-tok lenni csak nem merem megmutatni milyen vok....mert ő picurka két fejjel alacsonyabb viszont mindig velem akar lenni pedig 2 fejjel magasabb vagyok nála.És szerintetek a külső is változat azon hogy legjobb barátnőm-e vagy csak a belső?

na kérdésem ennyi várom a válaszokat hogy ne legyek ebben szégyenlős?

2012. febr. 18. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Akarni kell :) Meg ne aggódj, a lányok általában szeretik a jó humorú pasikat. Egyedül arra vigyázz, hogy "ne kövess el" túl durva vicceket :) Meg csak módjával, a hirtelen nagy változás sem jó, összezavarja. Tehát nyugodtan nevettesd meg... :) az mindig jót tesz. Másrészről a két fej külömbség a te javadra szerintem nem kéne akadály legyen. :) A baj csak akkor lenne ha fordítva lenne a dolog. Szedd össze magad. Akarni kell :)
2012. febr. 18. 09:35
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ amúgy ..lány vok XD
2012. febr. 18. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!