Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókhiányom van, mitévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókhiányom van, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Még csak egyszer csókolóztam, azt is részegen, de azóta állandóan csókolózni szeretnék és megőrülök, hogy nincs kivel.

Amúgy is elég szeretethiányos vagyok, gyakran álmodozom a szerelemről, párkapcsolatról, nagyon tudnék szeretni is, de valamiért nem találok olyan lányt, aki jellemre is megfogna. :/

2012. márc. 19. 21:28
 1/9 Tasak92 ***** válasza:
87%
hát igen..én is válogatós vagyok
2012. márc. 19. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

én is az vagyok :(

azért ülök itt 18 évesen a csendes kis sötét szobámba :(

2012. márc. 19. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
próbáld kutyával azok szeretnek puszit adni
2012. márc. 19. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked, hogy csókhiányod van. Nekem lenne kivel, de én meg parázok a csókolózástól. 21 éves létemre még nem estem át az első csókon, mert annyira féltem tőle, hogy sose hagytam magam... Én meg ebbe őrülök bele :D

21/L

2012. márc. 21. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ne legyen csókhiányod, sztem gusztustalan a csókolózás. Gondolj bele, a másik szájának baktériumflórája részben átkerül a te szádba... Én még soha nem smároltam senkivel, és nem is szeretnék. És ezt teljesen őszintén írom.
2012. márc. 21. 16:16
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor csak én vagyok ilyen fanatikus csókmániás, nem hiába volt az első csókom egyhuzamban félórás
2012. márc. 21. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Holnap lehet locsolkodni, pénzt gyűjteni, és prostizni. Én legalábbis ezen töröm a fejem. :D
2012. ápr. 7. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
a prostik nem arról hiresek, hogy smárolnak veled
2012. ápr. 7. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Több pénzért fognak.
2012. ápr. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!