Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy ilyen vagyok? Mit tegyek hogy ne féljek és ne legyek szégyenlős előtte? Mi a véleményetek a közös zuhanyzásról?
Hát szerintem azért annyira nem nagy baj ez. Persze ha nincs kihatással a nemi életre. Mert az gondolom azért már megy. Három hónap elég hosszű anélkül.
Kis idő kell még neked. Nincs ebben semmi baj. De dolgozz azért, hogy megnyílj, ne csak az isteni csodára várj. Apránként. Először csak felsődet veszed át, aztán melltartó... Aztán bugyi... Lépésekben.
A közös zuhanyzás... Hát nekem egyáltalán nem hiányozna. Sőt nem is igazán akarnám. Az egyszemélyes buli. Szerintem.
21F
Nekem nem baj, nem az én barátnöm vagy.
Ha még tini vagy aki belecsöppent egy "felnöttkapcsolatba" akkor hála az istennek hogy vannak még néhány konzervativ tinilány is , de még nem neked való a komoly kapcsolat.
A saját életemben kicsit humorosnak de inkább fájdalmasnak tudom elképzelni azt a szituációt hogy le kell oltani a villanyt mielött a barátnöm levetközik és bebujik mellém az ágyba , a teljes sötétben vagy takaró alatti szeretkezésröl inkább ne beszéljünk ... De ugyanugy az is érdekes lenne, hogy fordulj el amig átöltözök , most ne nézz ide , stb..
A közös zuhanyzás nem egy hü de fontos dolog, hanem teljesen természetes ha éppen ugy adódik hogy bemászunk a másik mellé a zuhany alá vagy a kádba .
Ha nem titok áruld el hogy hány éves vagy légyszi
35/F
Zuhanyzás előtt dobj be egy-két felest.
17/L
Én ugyanígy voltam, mint Te, kedves Kérdező. :)
Nálam az vált be, amit az első hozzászóló is írt: fokozatosan, apránként.
Vicces volt, mert nálunk a barátom nagyon szeretett volna közösen zuhanyozni, én viszont szörnyen szégyellős és félénk voltam, szóval az első alkalommal kizárólag úgy egyeztem bele, ha sötétben zuhanyozunk és nem kapcsoljuk fel a villanyt a fürdőszobában. :D Elég nevetséges, tudom, de amilyen félénk voltam kezdetben, szegény már annak is örült, hogy egyáltalán sikerült rávennie egy közös pancsira. :D
Idővel már nem zavart a fény, amíg zuhanyozunk, de utána neki el kellett fordulnia, amíg én kiszállok a kádból, megtörölközöm és felöltözöm fénynél. Lesni tilos volt! :P De később már ez sem zavart, szép lassan hozzászoktam a dologhoz, megnyugodtam mellette, és már nem bántam, ha meglát. Csak idő kellett hozzá. Utána már nem zavart.
Ami az átöltözést illeti, az is csak idő kérdése volt. :) Eleinte csak takaró alatt öltözködtem, később ez már csak a fehérneműkre vonatkozott, nadrágot és pólót előtte cseréltem. De utána már az sem zavart, ha lát. :)
Én úgy gondolom, hogy azért vagy szégyellős, mert nem fogadod el magad úgy, ahogy vagy. Esetleg nem vagy elégedett a testeddel, és ezért azt hiszed, hogy a barátod sem lenne az. De ha a barátod nem szeretne téged pontosan olyannak, amilyen vagy, eleve nem is járna veled. :)
De látod, Veled van, ami azt engedi feltételezni, hogy elfogad téged, sőt, vonzónak tart, tetszel neki, és szépnek lát. Próbáld ezt elhinni a barátodnak. :)
Amint ezt sikerül elfogadnod, már nem fog zavarni, hogyha lát, és nem leszel szégyellős előtte. Ha te meg tudsz barátkozni a testeddel, akkor hidd el, hipp-hopp elmúlik az a félénkség. :)
Tapasztalatból beszélek. ;)
21/L
Zuhanyozást nem tudom, de a közös fürdés isteni érzés.
Az meg külön jó, ha a lány szégyenlős, és irul-pirul... nagyon fel tudja dobni az egészet.
Próbáld meg te is, először csak hangulatvilágítással.
A testeddel pedig békülj meg mielőbb, mert a fiúd már most is szereti. Ne várasd sokáig, hogy láthassa is!
Fokozatosan, ahogy írták...
"nem az a bulizós típus aki azért megy el hogy rázza magát kicsit aztán várja hogy megdugják"
Ennek a két dolognak mi a jóélet köze van egymáshoz?
A jelenség nem új nekem, de számomra ez annyira megmagyarázhatatlan. Ilyenkor sötétben szexeltek? Szex után meg takaró fel? Ok, tudom: olyan ez, mint a tériszony, de basszus, ha minden szexuális aktusnál toronyba - hogy maradjunk a tériszonynál - kell mászni, akkor csak szokogatja az ember, nem?
A páromnak is voltak hasonló gátlásai, de én nem voltam vele ilyen toleráns, mint a 8:30-as hozzászóló párja - bár a barátnőm sem volt talán ennyire érzékeny. Nála működött a mély vízbe dobás: szex után határozottan kézen fogtam, és elmentem vele zuhanyozni, ott abban a pillanatban le is volt tudva a probléma. Legközelebb már ő állt be mellém a zuhany alá. Más kérdés, hogy most kb a pasidnak adtam tanácsot, na mindegy :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!