Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van szükségetek a vécéülőke felhajtására?
Mármint nincs olyan nagy különbség a fel- és lehajtott állapotok között, nem? Nem cinkelésképp írom, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
17/l
Lány létemre sosem értettem, hogy a nők mit tudnak majrézni ilyen dolgokon. XD
Azt bírom legjobban, amikor visonganak, hogy nincs lehajtva...Oda kell nyúlni és lehajtod.
Utolsónál a pont!
És mint mondották volt: A hugycsőnyílás nem italkiöntő feltét... Szóval csavarodik a sugár, és amúgy is van egy kis szórása. Én soha nem kezdek rossz helyre üríteni, egyből betalálok a WC kagyló közepébe. Fitymázásnak szerintem semmi értelme nincs, legalábbis nekem alapból nem úgy néz ki a péniszem vége, mint a házi-hurkáé mikor be van töltve :D (oda érdemes, hogy minél kevesebb mikro-csepp menjen félre).
Ülve megy vizeljenek a lányok, meg a travik! Erről ez a karakteres véleményem. Nem kell itt irigykedni, amiért mi tudunk állva is.
Amúgy sajna sok a különbség a lehajtott és felhajtott állapot között, mert a szórás...
Van még kérdés?
Ja és még egy dolgot üzennék a ráülést hajszoló .... -nak:
Én ugyan nem fogom belógatni a farkamat a WC-be, jobb helyeket is hagytam már ki annál!
Az is elég undorító/kellemetlen, ha mondjuk a WC csészéhez érne. Fujj.
22.válaszoló voltam
Kérdező, most már KÉREK PONTOT :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!