Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért van szükségetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért van szükségetek a vécéülőke felhajtására?

Figyelt kérdés

Mármint nincs olyan nagy különbség a fel- és lehajtott állapotok között, nem? Nem cinkelésképp írom, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

17/l

2012. márc. 22. 15:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Lány létemre sosem értettem, hogy a nők mit tudnak majrézni ilyen dolgokon. XD

Azt bírom legjobban, amikor visonganak, hogy nincs lehajtva...Oda kell nyúlni és lehajtod.

2012. márc. 22. 17:04
 22/29 anonim ***** válasza:
33%

Utolsónál a pont!

És mint mondották volt: A hugycsőnyílás nem italkiöntő feltét... Szóval csavarodik a sugár, és amúgy is van egy kis szórása. Én soha nem kezdek rossz helyre üríteni, egyből betalálok a WC kagyló közepébe. Fitymázásnak szerintem semmi értelme nincs, legalábbis nekem alapból nem úgy néz ki a péniszem vége, mint a házi-hurkáé mikor be van töltve :D (oda érdemes, hogy minél kevesebb mikro-csepp menjen félre).

Ülve megy vizeljenek a lányok, meg a travik! Erről ez a karakteres véleményem. Nem kell itt irigykedni, amiért mi tudunk állva is.

Amúgy sajna sok a különbség a lehajtott és felhajtott állapot között, mert a szórás...

Van még kérdés?

2012. márc. 22. 17:31
 23/29 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük el azt utolsó csepp lerázását se , az is mehet félre ! :D
2012. márc. 23. 07:52
 24/29 anonim ***** válasza:

Ja és még egy dolgot üzennék a ráülést hajszoló .... -nak:

Én ugyan nem fogom belógatni a farkamat a WC-be, jobb helyeket is hagytam már ki annál!

Az is elég undorító/kellemetlen, ha mondjuk a WC csészéhez érne. Fujj.

22.válaszoló voltam

Kérdező, most már KÉREK PONTOT :P

2012. márc. 23. 15:36
 25/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pont.:)
2012. márc. 23. 16:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez nem ér! A trolloknak miért adtál pontot? :(
2012. márc. 23. 16:05
 27/29 anonim válasza:
Higiénia. A wc tisztán tartása fontos....
2012. márc. 23. 16:08
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a higiéniára irányult a kérdés, a metódussal voltak gondjaim.
2012. márc. 23. 16:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Ááá szóval nehezedre esik lehajtani a pasid után...? :D
2012. márc. 23. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!