Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van szükségetek a vécéülőke felhajtására?
Figyelt kérdés
Mármint nincs olyan nagy különbség a fel- és lehajtott állapotok között, nem? Nem cinkelésképp írom, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
17/l
2012. márc. 22. 15:41
11/29 anonim válasza:
Kezd kicsit kocsma-feeling lenni ez a kérdés (vagy inkább a válaszok) :D
12/29 anonim válasza:
Nem tudom sokan miért preferálják az állva hugyozást. Undorító, hogy mindenfelé fröcsög, főleg otthon. Állva csak piszoárba illene szerintem.
13/29 anonim válasza:
Tényleg azért csináljuk, hogy ne legyen olyan az ülőke. Alulról is felfröcsöghet. Amikor elindul a sugár, néha rossz irányba, oldalra megy először. Reggel, kómásan, amikor a szemedet is alig bírod kinyitni, nehezebb célozni. Stb.
14/29 anonim válasza:
Azért hajtjuk fel mert simán lehugyoznánk a wc ülőkét akkor meg arra lennétek baromi finnyásak, ez mégis csak jobb így :D
16/29 anonim válasza:
Minek célozgattok? Aki nagyon törpe azt talán megértem, de alapból egyszerűbb ráülni.
17/29 A kérdező kommentje:
Tehát félreindul és visszafröcsög. Kösz, teljesen világos.:)
2012. márc. 22. 16:26
18/29 anonim válasza:
Egy férfi állva vizel, ez ilyen elvi kérdés. Ez alól csak a székletürítés ad felmentést.
A félrehordás esélyét nagyban csökkenti a hátrahúzott fityma.
Azzal együtt a szétfröcsögés után tisztább viszonyokat eredményez a visszahajtott ülőke.
19/29 anonim válasza:
ami még nem hangzott el: a húgycsőnyílás formája miatt a sugár megcsavarodik és emiatt kicsapnak belőle apró cseppek szanaszét
20/29 anonim válasza:
Nem attól leszel férfi, hogy állva hugyozol még elvileg sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!