Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem beszélnek velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszélnek velem a lányok? Miért mindig nekem kell beszélni? Help pls!

Figyelt kérdés

Ha beszélek a lányokkal,mindig én kérdezek,én hozom fel a témákat,én viccelődöm stb...ők semmit se mondanak,max.nevetnek,válaszolnak a kérdésre,1-2 mondat esetleg és annyi,beáll a kínos csend,

nem kérdeznek,nem vágnak új tèmàba,csak hallgatás.A külsőm rendben van,nem vagyok büdös,nem vagyok bunkó,és humorom is van.Akkor mi a baj?!

2012. márc. 20. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
hülye ribancokkal beszélgetsz akiket nem érdekelsz... az ilyen nőket, pár mondtad után leépítem, aztán tovább állok, ne foglalkozz velük...:)
2012. márc. 20. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mosolyogj, és nézz rá ha valakivel beszélsz, na magadról, hanem a másikról beszéljetek.
2012. márc. 20. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
azaz arról akivel beszélsz
2012. márc. 20. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Róluk kérdezek,de legtöbbször csak egyszavas válaszokat kapok..pl "mit táncolsz? Rocky. És szereted? Igen."-ès így tovább,nem kezdenek el hosszasabban beszélni.Sajnos sok értelmes lány is így viselkedik,nem csak a r**ancok
2012. márc. 20. 15:07
 5/5 anonim válasza:
Esetleg hozz fel valami közös témát amihez mindketten van hozzáfűznivalótok, vagy olyat ami annak a bizonyos lánynak tetszik, és pl. neki tetszik a ... akkor nézz utána hogy mi az tudj meg arról a dologról többet és akkor lesz közös témátok. Sok sikert. És nyomj erre egy like-ot. :)
2012. márc. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!