Mennyi ido mulva varhato hogy elkezd beszelni a baba hogy ha 3 nyelven beszelnek hozza?
A babank 3 nyelvet fog hallani... szerintetek mikor kezd majd el folyekonyan beszelni, mondatokat alkotni? Van valami tapasztalatatok ezzel kapcsolatban? Azt tudom hogy egy jo ideig majd kevert nyelvu mondatokat fog alkotni... ha jok az informacioim.
Annyira hihetetlen hogy ez nem nehez nekik... mert ugye ez nem bonyolult egy babanak? Neki ez lesz a termeszetes.
Elore is koszonom a hozzaszolasokat...
Kétnyelvüvel kapcsolatban tudok nyilatkozni. Későn kezdett el beszélni, 3 éves kor körül, de folyékonyan mindkét nyelven. Így lehet három nyelv esetén is.
Jó dolog, akcentus nélkül tanulja meg az idegen nyelvet.
Az első válaszoló vagyok.
Anyanyelvi szinten fogja beszélni mindegyik nyelvet,előbb lesz egy pici "kutyulás" a nyelvek között, de nem lesz probléma, hidd el. Gondold el milyen segítség, ha már kezdetektől fogva több nyelven ért és beszél egy gyerek. Nem kell annyit küszködnie a nyelvtanulással, mint nekünk. Férjem osztrák, én magyar vagyok. Bevált módszer, mindenki az anyanyelvén beszéljen a babához, így tanulja meg a nyelvet akcentus nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!