Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett már nektek szülőtök korabeli férfi?
Nekem általában a fiatal fiúk tetszenek, mégis szexhaveri kapcsolatban vagyok egy férfival, aki 19 évvel idősebb nálam, úgyhogy lehet mondani :) Nincs ebben semmi különös, és nem kell rögtön apakomplexust keresni sem mögötte.
Ha ki akarod űzni a fejedből, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne találkozzatok többet. Más módja nincs.
idősebb férfi soha! már az is zavar ha 5 vagy 10 évvel idősebb nálam... nemhogy nagyapám korú.....
vált orvost, és ha kerülöd őt, akkor lehet elfelejted.
Van egy 51 éves angoltanárom, aki nagyon nagyon tetszik nekem, őrjítően vonzónak találom. Teljesen felizgat a látványa és a közelsége. Tegnap egy elég laza, kissé kigombolt ingben volt, ami jól láttatta a szőrös mellkasát, amely kész afrodiziákumot jelentett számomra. Ezt csak fokozta, hogy ő – nem távolságtartó ember lévén – míg magyarázta az egyik feladatot, egészen közel húzódott hozzám. Nagyon jól esett a közelsége, felizgatott. Halkabban, lágyabban beszélt hozzám, azon a kellemes, férfias hangján. Arca egészen közel került az arcomhoz. Féltem, hogy tekintetem elárulja, mi is játszódik le bennem, ennek ellenére mélyen a szemeibe néztem. Ez fokozta bennem az iránta ébredő vágyat. Vágyakozva fürkésztem arcának és testének minden rezdülését. Szemeim megakadtak ajkain - melyeket oly’ szívesen éreznék ajkaimon - majd élvezettel siklottak lejjebb, végigpásztázván a testét, s elidőzvén a combjainál és ágyékánál, melyre kék színű farmernadrágja izgatóan feszült rá.
Teljesen beindultam rá. Hihetetlenül kívántam Őt, egyszerűen észveszejtően szexi volt. Egyből nedves is lett a puncim, és csak arra bírtam gondolni, hogy minél közelebb akarok kerülni hozzá, érezni Őt magamon/magamban. Testemmel szorosan testéhez simulni, miközben a nyelvemet lassan átdugnám abba a kívánatos szájába. Hevesen smárolni vele, s közben végigsimítani a testén: a mellkasán, hasán, a combjain, majd végül a farkát masszíroznám nadrágon keresztül. Aztán megszabadítanám Őt a ruháitól és én is levetkőznék. Ezt követően már meztelen testemmel dörgölőznék vágytól fűtve meztelen testéhez, majd elkezdeném mindenhol csókolgatni, ahol érném. A farkát is kényeztetném a számmal. Ekkorra már csöpögnék a vágytól és nedves puncimmal élvezettel csusszannék bele a meredező férfiasságába. Szenvedélyesen lovagolnám, miközben mámoros arccal mélyen a szemeibe néznék, s halk nyögések kíséretében így élveznék el rajta.
Viszont ez sajnos nem fog megvalósulni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!