Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortent mar veletek olyan, hogy tetszett vagy szerelmesek voltatok az egyik ferfi tanarotokba? Es ha igen akkor meseljetek lecci?
A volt tanárommal nagyon jóban voltunk már akkor is, mikor még tanitott. Sokan észre is vették, hogy szinte flörtölünk egymással. Természetesen nem volt semmi közöttünk. A tanárom akkor volt 24 éves, én 18. Azóta 2 év telt el és a napokban meglepett egy sms-sel, hogy rég látott, jó lenne találkozni és egy vacsi mellett elmesélhetnénk egymásnak mi minden történt velünk az elmúlt 2 évben...
20/L
Igen, de említésre sem méltó.... Első osztályos voltam, és nagyon "szerelmes" a 39-40 éves tesitanárba, aki elvált volt. :-) Mára már csak vicces emlék, de akkor nagyon komolynak éreztem.
13/L
Nekem nem csak tetszik, sőt...külsője alapján ha tetszene, kicsit ferdehajlamú lennék:D Illetve nem annyira öreges, mert fit, de kicsit vicces a csapzott ősz haja. A szép kék szeme tetszik, meg az idióta mosolya, meg az idióta járása.xD...oké..szóval 27 évvel idősebb nálam!:O De annyira aranyos, néha úgy viselkedik mint egy gyerek. Egyetemi matektanárom volt, 1 éven át tanított, és csak a második félév felétől kezdtem érzeni iránta. Előtte csak úgy gondoltam, hogy jófej. Lehet, hogy csak illúziókat képzek a személyiségéről, hogy: ő egy infantilis módon komoly és filozofikus és intellektuális jellem=D (mint én...szóval rokonléleknek érzem), de az is lehet, hogy nem csak képzelem. Szeretem az okos férfiakat, velük tudok a legjobban beszélgetni, mert sok témára kiterjed a gondolkodásuk.
A lényeg, hogy amikor az utóbbi időkben akár rámmosolygott, én már attól is nagyon ki voltam készülve. Amúgyis állandóan vigyorog, de a végén már emiatt direkt kerültem a tekintetét. A mellkasomban szorított az a rossz érzés, ahányszor a közelemben volt, mert reménytelen az egész. Amióta nem találkozok vele, javult a helyzet, de sokszor előtör, és szenvedek..pl most is, hiszen ezért kerestem rá a kérdésre:). Bárcsak már elmúlna, és találnék egy korombelit...
bocsánat, lefagytak itt a dolgok, lemaradt az életkorom, előző voltam
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!