Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy túl sokat lelkizek azon, hogy ne bántsak meg másokat? A csajoknak tényleg nem jön be, ha egy pasi túl rendes?
Szóval például van egy srác meg én, és a másik srác megkérdezi, hogy szerintem csúnya-e egy csaj aki egyébként nem egy világszépe, de mindezt úgy, hogy a csaj is hallja az egész eszmecserét.
Most azon lelkizek, hogy erre azt mondjam, hogy igen csúnya, de azzal belerúgnék még egyet a csajba, amihez semmi gusztusom, így is sokan bántják.
Nem gáz, te ilyen vagy, van akinek tetszik, van akinek nem, haverok miatt nem kell változni.
Ezt mondom úgy hogy belemondanám a képébe is valószínűleg.
az,hogy nem vagy tapintatlan,esetleg bunkó,nem jelenti azonnal azt,hogy nyáladzó lelkizőgép lennél.
a jó válasz erre szerintem az lett volna-
-sokkal szebb lány,mint te férfiben.-
ezzel nem hazudtál volna és ha bejön a csaj,akkor előtte a dominanciádat is bemutattad volna a haverod felett.
a dominancia meg ugye az elsőszámú nőmágnes.
de ezt tesztelhet élőben is.
odamész egy társasághoz és csak a férfiakkal beszélgetsz,vicceket mesélsz,szórakoztató vagy,egyszóval irányító,domináns vagy.
a társaságban lévő csaj 2 percen belül meg fog szólítani,vagy kérdez valamit ami érdeklődési jel.
erre negatív bókkal illeted-pl de kis kíváncsi.veletek is ilyen?
pár percig nem foglalkozol a nyitásaival,aztán elkezdhetsz rá figyelni.
utána már csak el kell különíteni finoman a társaságtól és szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!