Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakran látni myvipen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran látni myvipen, hogy sok pasi nyalizik jó csajoknak. Miért csinálják?!

Figyelt kérdés

Nah szóval.. gyakran látni azt, hogy van 1 jó csaj myvipen, és a sok pasi meg ott nyalizik nekik komiba hogy.:

" ilyen jó kép.. meg oylan jó kép.. meg ilyen jó a s-e-g-g-e-d... meg olyan jó a m-e-l-l-e-d"...

Azért szerintem ez 1 kicsit fura...XDvagy csak én vagyok így vele?

Ti hogy gondoljátok ezt?

Jah és csak úgy eszembe jutott ez a kéedés!

16/F

2009. jún. 4. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Így akarnak bepróbálkozni! Végülis könnyebb a gép mögé bújni, mint élőben dicsérni!
2009. jún. 4. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak ámulok az ilyenen, főleg ha ráadásul ismeretlennek írnak. Szerintem így próbálják betömni a szexuális életük hiánya mögötti űrt.
2009. jún. 4. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez van. Am én is észrevettem, hogy anyuci apuci pénzes, lányocskájuk meg 13 évesen meg agyonszolizott, festett hajú ribi, akkor már 'jó' csaj. Régen irigyeltem az ilyeneket, de ma már rájöttem, nem érdemes olyan emberekkel foglalkozni, akik azt kívánják folyamatosan a környezetüktől, h körülrajongják.
2009. jún. 4. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert megakarják d*gni :D Vagy épp kiveri a képére...Bocs,de azok az ismeretlenek akik hasonló tartalmú kommentárokat írnak és még vagy +10/+20 évvel idősebbek is a lánynál..hát..:D mondjuk azt,hogy szánalmas....És a lányok is akik így kelletik magukat...De most a fiúkról szól a kérdés :D
2009. jún. 4. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik pasi nekem kommentárban írja meg, hogy milyen jó a seggem, azzal nem is foglalkozok... van, mikor nem is válaszolok rá. Az ilyen pasik valahogy nem tudnak lenyűgözni... de egy olyan pasi, aki azt írja pl., hogy "de cuki kép:)", az bejön nekem.:) De ha már nagyon nyalizós komi, az gusztustalan.:D:D Egy kis dícséret egy pasitól azért mindig jól esik.:) És jól esik persze az is, hogy jó a seggem.:D De azért az kicsit irritál, h odaírják komiba:D:D

Amúgy sztem azért csinálják azok a pasik ezt, mert be akarnak próbálkozni az adott csajnál.. de sztem 10-20 csajhoz biztos írtak ilyen komit:D szval ez nagyon gázos:S sztem..

16/L

2009. jún. 4. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!XD:D

Amúgy jah szerintem is szábalmasak azok a srácok.. én biztos nem írnék olyan komit... főleg nem ismeretlennek!XD

2009. jún. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!