Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran látni myvipen, hogy sok pasi nyalizik jó csajoknak. Miért csinálják?!
Nah szóval.. gyakran látni azt, hogy van 1 jó csaj myvipen, és a sok pasi meg ott nyalizik nekik komiba hogy.:
" ilyen jó kép.. meg oylan jó kép.. meg ilyen jó a s-e-g-g-e-d... meg olyan jó a m-e-l-l-e-d"...
Azért szerintem ez 1 kicsit fura...XDvagy csak én vagyok így vele?
Ti hogy gondoljátok ezt?
Jah és csak úgy eszembe jutott ez a kéedés!
16/F
Amelyik pasi nekem kommentárban írja meg, hogy milyen jó a seggem, azzal nem is foglalkozok... van, mikor nem is válaszolok rá. Az ilyen pasik valahogy nem tudnak lenyűgözni... de egy olyan pasi, aki azt írja pl., hogy "de cuki kép:)", az bejön nekem.:) De ha már nagyon nyalizós komi, az gusztustalan.:D:D Egy kis dícséret egy pasitól azért mindig jól esik.:) És jól esik persze az is, hogy jó a seggem.:D De azért az kicsit irritál, h odaírják komiba:D:D
Amúgy sztem azért csinálják azok a pasik ezt, mert be akarnak próbálkozni az adott csajnál.. de sztem 10-20 csajhoz biztos írtak ilyen komit:D szval ez nagyon gázos:S sztem..
16/L
Köszönöm a válaszokat!!XD:D
Amúgy jah szerintem is szábalmasak azok a srácok.. én biztos nem írnék olyan komit... főleg nem ismeretlennek!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!