Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hosszú a szőr a lábamon, és nem akarom csupaszra levágni csak a mostani hossza felére, mivel tudnám úgy levágni? 17F
hajnyíró.
De erősíti a szálakat. Szerintem békülj ki magaddal és keres egy olyan lányt, akinek a férfias típus jön be. (szerintem olcsóbb)
Muszáj levágnom mert jön a tavasz és ha rövidgatyát hordok minden 3 ember megemlíti milyen szőrös a lábam.
Elég macerás lesz beszerezni egy hajnyírót plusz használni,mivel a szüleimet ismerve tuti azt hinnék bu.zi vagyok :D
Szerintem férfias, ha szőrösebb a lábad. Ne csinálj vele semmit. Láttam már erősebb szőrzetű férfiakat, de abszolút nem találtam taszítónak. Sőt. Persze ehhez tényleg látni kéne, hogy milyen mértékben. Nem akarsz kirakni róla képet?
17/L
Szőrvágó. Amúgy szerintem nem gond ha szőrös, bár nem tudom megítélni hogy neked mennyire az.
21 L
Tényleg hajnyírót vegyél, azzal be tudod állítani, milyen rövidre szeretnéd.
Az meg, hogy a nyírás/borotválás erősíti a szőrszálakat, csak legenda. A kor előrehaladtával mindenkinek erősebben nő a szőre, csak aki nem nyírja, annak nincs mire ráfogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!