Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős korára nő ki a...

Mennyi idős korára nő ki a hosszú szőrű törpe tacskó igazán hosszú szőre?

Figyelt kérdés
Az én tacskóm már majdnem 8 hónapos és már jóval hosszabb a szőre mint mikor elhoztam,de még nincs pl. a hasánál igazán hosszú szőr.
2012. jan. 24. 16:43
 1/4 Akiteki ***** válasza:
Tenyésztője mit mond?
2012. jan. 24. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Írtam neki még nem válaszolt.De ahogy elnéztem a kutyus apját neki sem ér földig a szőre,csak a mamájánk.De azért remélem idővel majd hosszabb lesz neki mint most,mert így igazából csak fél hosszú szőrű.
2012. jan. 24. 17:41
 3/4 Akiteki ***** válasza:
Hívd fel telefonon. Nem értek hozzá, mennyire kell hosszú szőrének lenni, tény hogy szép, ha a földig ér. De ha nekem ír az egyik gazdi, azonnal válaszolok. Mondjuk én egész nap a gép előtt dolgozom, lehet hogy ő nem nézi meg naponta a leveleit.
2012. jan. 24. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
A tenyésztő azt mondta 2 évig is eltarthat mire a végleges hosszúságot eléri a szőre.
2012. jan. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!