Van egy 4 hónapos tacskó-spicc keverék kiskutyám és most próbálom pórázhoz szoktatni, de amikor rárakom a nyakörvet mindig lefekszik a földre és húzz hátra fele mit tegyek?
Vegyél neki hámot. Sokkal kényelmesebb. Mienk is hülyén néz ha a nyakörvre rakjuk a pórázt, de a hámot szereti. Bár néha így is szánkót játszik, azaz húzatja magát. :D
Pincsi keverék. Fressnapfban vettünk ezer valamennyi volt az ára,nem drága.
Én úgy csináltam, mikor még pici volt a sajátom, hogy mikor nem figyelt, játszott vagy evett, ráraktam a nyakörvet és pár óráig rajtahagytam. Amikor észrevette, furcsálta, de hamar megszokta, hogy rajta van.
A jutalom falatos megoldás nagyon jó, nyugodtan próbáld ki.
Nekem is ugyan ez volt a baj de vettünk neki hámot és jobb lett mostmár megy ha rajta van de amikor ráteszem a pórázt akkor lefekszik és megvárja míg leveszem róla a pòrázt. Nekem spiccem van és alapból makacs ez a fajta...De tudom h h fogom megtanítani h ne uűljön le :
a pórázt ráteszem és leteszem a földre otthagyom had szokja meg. Miután megszokta kezembe veszem a pórázt é jutalom falatokkal magammellett tartom sétálás közben egy ideig ezt kell csinàlni vele ès utánna már mehet élesben
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!