Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudják megfogalmazni, hogy mi az a "szikra", amitől vonzónak találnak egy férfit?
Érdekes mód én, és többi férfiismerősöm meg tudják fogalmazni. Körül tudom írni mind külsőleg, mind személyiségileg, hogy nagyjából milyen keretek között az ideálom. Persze nagy vonalakban, nem úgy, hogy szőke, nagymellű, hanem inkább, hogy milyen arcforma, milyen stílus, milyen viselkedés.
A nők meg csak annyit hajtanak állandóan, hogy "ezt nem tudom, nem lehet elmondani, ez egyszerűen csak van, stb."
kiszámíthatóak vagyunk? nonézd csak. :D ez szerintem inkább a férfiakra igaz, de ebbe ne menjünk bele. egyszer azzal vádolnak minket, taktikázunk, egyszer azzal, h ösztönösek vagyunk, most kiszámíthatóak... el lehetne dönteni. :P
annyiban igazad van, h ELŐSZÖR tényleg az fog feltűnni a nőknek, aki hasonló, mint akit elsőnek említettél. de ne nézz már minket annyira felszínesnek, h miután jól megismerjük a két típust, akkor is a nagyrésze az elsőt választja. ja és ha itt tartunk: ha van két nő: az egyiknek nagyon magabiztos, pozitív a kisugárzása, mindig mosolyog, felnéznek rá a nők, okosnak bizonyul, míg van a másik, aki elsőre nem egy "nagy parti", kicsit zárkózottabbnak tűnik, nem jár divatos cuccokban, nem bizonyul tehetségesnek, sem okosnak, mondhatni átlagos, akkor ugye kitalálod, h elsőre kit fog választani a férfitársadalom nagyrésze??
Csak én nem vagyok olyan, mint te, továbbgondolom a dolgot és tudom, h hiába ez az első benyomás (mert ezt így hívják), az emberek (a férfiak és a nők is) változtatni tudják a véleményüket. Nem mindenki, de most nem ők a lényeg.
(és szerintem nem azért írta az a reprezentatív külsejű lány, h több ilyen pasija volt, mert bármiféle elismerést vár, hanem hogy FELFOGD, h nem fekete-fehér a világ.)
Egyszerűen arról van szó, hogy vagytok elég jó nők, ahhoz, hogy hiteles véleményt mondjatok ebben a kérdésben. Gondolkodni, átlátni a dolgokat, pedig nem akarjátok.
Igen. A férfitársadalom nagyrésze a szép okos kedves lányt szeretné. A hamvába holtat, pedig észre sem veszi. Miért választják mégis sokan a hamvába holtat? Mert nem tud jobbat. Nem elég jó a csajozásban. Nem jön neki össze, nem elég bátor hozzá.
És csak azért ábrándultok ki a férfiból, mert méssem felel meg annak az alfahím képnek, amit gondoltok róla. Kiderül, hogy mégsem olyan. De ha olyan, akkor tetszik.
Igen, a férfiak is kiszámíthatóak. De a nők is.
Ne sértődj meg, de hallottam olyat, aki egyszerűen azt mondta a nőkre, hogy robotok. Nem akarok senkit se megsérteni, de egy kicsi igazság azért van benne.
Szerintem a 12%-os kölyök tisztelned kéne az idősebbeket, mert még fogalmad sincs a világról. Elgondolkodhatnál azon, amit az előttem szólók írtak, mert abban legalább van értelem és tapasztalat!
26N
Reprezentatív külsejű? Az számodra mit jelent? Átlagos?
Nem egy alfahím udvarlód volt már? Gratulálok! Tudod, hány nőnek csapja életében a szelet egy alfahím? Több száznak. Tényleg nagyon nagy szám vagy.
Te tényleg baromi intelligens lehetsz, hogy pont ezt a legkevésbé releváns információt sikerült kiragadnod a mondanivalómból. Vagyis amit most csináltál, úgy mondják köznyelvi formában, hogy szőrszálhasogatás. Rendben, akkor úgy mondom: SOK, általad "alfahímnek" definiált férfiegyed kepesztett már utánam, de mivel nem ütött be a szikra, elhajtottam őket. Nem tudom, meddig óhajtod ezek után még tépni a szádat, de én inkább most abbahagyom ezt. Tudod, Nietzsche nem hiába mondta, hogy aki szörnyetegekkel harcol, maga is azzá válik. Én megfogadom a tanácsát és most lezárom ezt a hihetetlenül értelmes társalgást veled, mert a korlátoltságod és a butaságod miatt ebből produktivitás ma már biztos nem sül ki.
Ja és Ösztönös-e vagy manipulál? A válasz: Ösztönösen manipulál.
Egy nő nyilván nem megfontoltan manipulál, mert kevés dolgot tesz megfontoltan. Ösztöneire hallgat, amikor egyik mondatával azt mondja, hogy "de édes vagy", és a következőben, pedig azt mondja, hogy "utállak".
Az isten megóvjon olyan emberektől, akik így beszélnek másokról: "Általad alfahímnek titulált egyed kepesztett utánam, de én elhajtottam őket."
Ezt a szöveget egy valóban reprezentatív külsejű egészséges lány soha ki nem ejtené a száján. Ilyet csak a frusztrált előnytelen kinézetű nők mondanak. Sajnálom, hogy ilyen gyűlölet van benned a férfiak iránt. Te már most szörnyeteg vagy, nem kell senkivel sem harcolnod.
12%-os látszik, h csak a sértegetőzés megy. azt pedig csak a gyerekek csinálják. :)
nem vagyunk elég jó nők... gondolom most következne az, h tiltakoznánk, de nem vagy méltó rá, h bármivel is be akarjam neked bizonyítani az ellenkezőjét. :P
robotok? ne sértődjek meg? nem teszem, pedig gondolom azt várnád... :D ezen csak nevetni tudok, ahogy mindenki más is :D
Érdekesen alakul a vita. Azt hittem egyszerűbb kérdés lesz, de látom ez is olyan szintű, mint hogy: "Létezik Isten, vagy az evolúció az igazság? Esetleg mindkettő?"
Tehát mindkét oldal mellett fel lehet hozni rengeteg érvet és ellenérvet.
Én 21 éves vagyok, és őszintén az ÉN SZEMÉLYES tapasztalatom hasonló, mint amit a 12%-os ír.
Elég széles haveri köröm van, sok fiúval, lánnyal.
Vannak olyanok, ahol a vezéregyéniségek között vagyok, tisztelnek a többiek (persze én is őket), egyike vagyok a döntéshozóknak a társaságban, jóban vagyok mindegyik lánnyal, stb. Na ha ebbe a társaságba valaki által bekerül egy lány, sokszor előfordult már, hogy felvette a személyes kapcsolatot velem, hogy tetszettem neki, vagy szeretne ismerkedni velem. Aztán, hogy mi lett ebből az változó, valamiből semmi, valamiből testiség, valamiből kapcsolat.
Viszont van egy társaság, ahol kb. a hierarchia alján vagyok, a lányok szempontjából legalábbis. Sokszor összevesztem a hangadó lányokkal, akik konkrétan az összeset ellenem fordították. És a fiúk között sem vagyok ott akkora vezéregyéniség.
Na ebben a társaságban nem hogy férfiszámba, de mondhatni szarba se vesznek a lányok. Pedig tök ugyanúgy érzek ki, tök ugyanolyan vagyok.
Szerintem senkinek sem mondok újat azzal, hogy az ember is "állat" végül is, társasági, és csoportban él. Na már ha az ilyen formában élő állatoknál nagy szerepet játszik a hierarchia, akkor vajon az embernél miért ne lenne jelen?
Csak úgy ahogy az ösztönök. Ha minden élőlénynél megvannak, akkor az embernél miért ne?
Ezért értek egyet a 12%-ossal, aki az ösztönökkel és a hierarchiával (vagyis a fiú abban betöltött /akárcsak látszólagos, tehát hogy éppen szar kedve van, akkor első látásra lúzernek tartják/ szerepével) magyarázza meg ennek a helyzetnek az okait, a mivoltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!