Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudják megfogalmazni, hogy mi az a "szikra", amitől vonzónak találnak egy férfit?
Érdekes mód én, és többi férfiismerősöm meg tudják fogalmazni. Körül tudom írni mind külsőleg, mind személyiségileg, hogy nagyjából milyen keretek között az ideálom. Persze nagy vonalakban, nem úgy, hogy szőke, nagymellű, hanem inkább, hogy milyen arcforma, milyen stílus, milyen viselkedés.
A nők meg csak annyit hajtanak állandóan, hogy "ezt nem tudom, nem lehet elmondani, ez egyszerűen csak van, stb."
Akkor hadd mondjam el nőként (és többet biztos nem fogom koptatni a szám), hogy az "alfahímség" se garancia arra, hogy fellobban bennem a láng. Vagyis nem fogok beleszeretni pusztán azért valakibe, mert félisten külseje, menő dumája, illetve sok pénze van. Ugyanis ti ezt aposztrofáljátok "alfahímnek". Nem ezen múlik. Szerettem már bele csóró, félszeg, zárkózott, csendes pasasba is. Az a baj veletek, hogy van egy ostoba meggyőződésetek és annak a platformjáról ordibáljátok pökhendi módon a marhaságaitokat, ahelyett, hogy elfogadnátok más nézőpontját.
26 N
Már megint a frusztráltság szólalt meg.
Az a baj, hogy a nők egy jelentős része nem néz szembe vele, hogy csak egy bizonyos értékű pasit tud megtartani. Ha nem talál jobbat, akkor beleszeret. Valójában mindegyikük addig nyújtózik, ameddig a takarója ér. Ezért sok rossz külsejű nő bátran hangoztatja, hogy ő nem az alfába szeret bele. Igenám, de nem is tudná azt megtartani. Valójában a szíve mélyén ő is az olyat szeretné, de mivel nem megy, inkább tagad. Még magának is. A "szikra" mindig a körülményeihez igazodik.
Ja! Erről még valami eszembejutott! Ebben a kérdésben SOHA NE HALLGASS A NŐKRE! A legrosszabb, amit tehetsz, ha tüzetesen meghallgatod, amit mondanak. Olyan szinten el vannak tévedve saját magukkal kapcsolatban, hogy ámulatba ejtő. Csak nagyon kevés van, aki tényleg átlátja, hogy mi folyik. Inkább saját magad tapasztald ki, hogy mi működik és mi nem. Akár úgy is, ha beégsz, vagy kellemetlenségek érnek.
Istenem! Ezt a korlátoltságot! Igen. Nem kellett a gazdag jóképű udvarlód, mert: félszegen viselkedett, vagy merev volt, zárkózott volt, túlságosan sokra tartott téged és gyanút fogtál. Határozatlan volt. Láttad rajta, hogy bizonytalan. Sötét volt, bunkó volt, gyenge volt. Feszült volt. Az is lehet, hogy nem volt elég szórakoztató, nem figyelt eléggé rád. Valamilyen formában igénytelen volt.
Egy a lényeg. Nem volt igazi alfahím. Nem jól udvarolt neked, nem jól közeledett. De az is lehet, hogy túl jónak gondoltad magadhoz. Nem hitted el, hogy látszólag elérhetetlen valaki mégis szóbaáll veled.
Ezeknek bármelyike elég, hogy kiölje az ember vonzalmát. Csak ne tarts előadást erről fröcsögő szájjal légy szíves!
Azért szerintem meg kell különböztetni 2 kategóriát:
1. 25 alatti csajok csak kalandot akarnak, akkor elég a nagy pofa, mégha nincs is mögötte semmi, akkor is egy bizonyos ideig elég a csajnak
2. 25 fölött tapasztalatom szerint több kell, önbizalom és az, hogy legyen is mögötte karrier meg főleg jövő
De mint mondtam ennek ellenére némlyik csaj nem illeszkedik bele ebbe a sémába és teljesen kiszámíthatatlan, illetve logikátlanul fog dönteni.
Láttam már olyat is, hogy a jóképű, sportos, sikeres, önbizalommal teli helyett egy lúzer kellett a csajnak, akinek végzettségénél fogva kb. esélye nincs, hogy valaha sikeres legyen.
Ezért sok rossz külsejű nő bátran hangoztatja, hogy ő nem az alfába szeret bele. Igenám, de nem is tudná azt megtartani. Valójában a szíve mélyén ő is az olyat szeretné, de mivel nem megy, inkább tagad. Még magának is. A "szikra" mindig a körülményeihez igazodik.
Elég reprezentatív külsejű nő vagyok, nem egy "alfahím" udvarló volt már (és gyanítom, hogy a jövőben is lesz...), szóval a kis elméleted már itt elbukott, azon kívül, hogy amúgy is több sebből vérzik. Aki frusztrált, az pedig nyilvánvalóan te vagy, mert a korlátoltságodból és nyilvánvalóan a nők általi mellőzöttség érzéséből fakadóan idióta, se füle se farka elméleteket gyártasz a vonzás erejéről, ahelyett, hogy belátnád, hogy ez egyszerűen intuitív módon működik.
Senki nem beszél manipulációról. Arról van szó, hogy a nők nagyon is kiszámíthatóan reagálnak bizonyos dolgokra. ÁLTALÁBAN, ha valaki bizonyos külső/belső jegyeket felmutat, akkor a nők vonzódni fognak hozzá. Persze ez sok mindentől függ, DE általában ez így lesz.
Ha valaki magabiztos, szórakoztató, van pénze, határozott, a többiek felnéznek rá, akkor a nők NAGYRÉSZE vonzódni fog hozzá. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal belézúgnak, de mindenképpen érdeklődnek iránta.
Utána, ha ez a férfi csábítóan viselkedik vele, jól érzik magukat együtt, akkor a lánynak jön a szikra.
Na most ha mondjuk egy másik pasi, aki nem látszik magabiztosnak, nem néznek fel rá a többiek, lesül, hogy nincs pénze, és nem szórakoztató közeledik, akkor a nők NAGYRÉSZE nem fogja vonzónak találni. Lesznek olyanok, akik igen, de nagyon kevesen. Valószínűleg azok, akiknek nincs jobb lehetősége. De mivel ezek öntudatlan dolgok, ezért nem tudatos úton beleszeretnek.
Ez nem manipuláció. Ez így működik.
Reprezentatív külsejű? Az számodra mit jelent? Átlagos?
Nem egy alfahím udvarlód volt már? Gratulálok! Tudod, hány nőnek csapja életében a szelet egy alfahím? Több száznak. Tényleg nagyon nagy szám vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!