Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt nem értem, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem, ha valaki próbálkozik és elutasítják beég, ha nem próbálkozik nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Mindegy mit csinál, neki rossz lesz, bezzeg a nők nem csinálnak semmit még is az övék lesz amit akarnak, ez milyen már?
2012. márc. 12. 23:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de rossz az alapvető hozzáállás...én ezt úgy látom, hogy mivel elég jó parti vagyok (huszas éveim második felében, jóképű, sportos, és van nem is rossz karrierem...meg még pénzem is) örüljön egy csaj ha ÉN szóba állok vele és elhívom randizni, ergo időt tölthet velem. Ha nem-et mond, az ő baja, nem az enyém.

Ez most beképzeltségnek hangzik, de ha lepatint jön a következő...nem kell parázni.

Egyetlen egy dolgot nem tudok elviselni lányok, amikor köntörfalaztok...

2012. ápr. 5. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!