Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem, ha valaki próbálkozik és elutasítják
beég, ha nem próbálkozik nem lesz barátnője?
tényleg lány vagyok, de ohh, engem is elutasítottak már páran, és mégis itt vagyok :D nem várom, hogy a sült galamb a számba repüljön soha, ha valaki tetszik, és érdekel, akkor teszek érte, és még így is voltam átverve, vagy visszautasítva. ezért mondom, hogy túl lehet élni.
"10 pasiból jó ha egyel akarnak dugni". hát bocs, ezzel a hozzáállással, hogy csak dugni akarod őket, nem foglak sajnálni, hogy nem jön össze:D
2012. márc. 12. 23:34
Régen nem így volt. A nők voltak a 'szebbik nem', a vonzerejük adta az értéküket. A férfi meg akkor volt jó 'parti', ha intelligens volt, jó családból származott, és tudta biztosítani a család fizikai és pénzügyi biztonságát. Ez megmaradt, pluszban hozzá jött, hogy 'jóképűnek' is kell lennünk. Hol itt az igazság?
2012. márc. 12. 23:37
13/31 A kérdező kommentje:
vadászösztön, nem vagyunk állatok akiknek vadászösztöne van, nekem egy nő kell, egy normális, átlagosan szép, milyen minden nő... ne beszéljünk már ilyen ferdített dolgokról.Nehezebb egy normális barátnőt találni ebben a világban mint kiépíteni egy jó karriert, pedig ez alap dolog lenne, hogy mindenkinek lehetne párja amikor akarná.
ha az utcán mész oda vkihez, akkor te is külső alapján mész oda, miért várod, hogy ő ne külső alapján ítéljen meg? csak azt látja belőled. egy csúnya lányhoz te sem mész oda. ismerkedj haveri társaságokon keresztül, klubokban, keress hobbit.
2012. márc. 12. 23:39
15/31 A kérdező kommentje:
Persze külsőre megtetszik és azért megyek oda, de a nőknek nem a külsőt kéne nézni!Mert a nők felelnek a szépségért, egy férfinek ne kelljen már szépnek lennie, vagy ennyire elférfiasodtak a nők?Akkor meg már ha azt várják el, hogy szépek legyünk akkor udvaroljanak ők.
Én nem várom el, hogy mindenkinek tetszem, de azért egy ápolt, átlagos külsővel ne legyen már az, hogy elküld mindenki, mi ez már?
Azt bírom, hogy ha odamegyek egy csajhoz, akkor elmondja, hogy milyen jó gyerek vagyok, aranyos, szeretetrméltó kedves stb és mindig mondják majd megtalálod az igazit keress tovább, mert főnyeremény vagy. Aztán továbbküld szó szerint a másik csajhoz, aki ugyanezeket elmondja újra és folytatódik tovább. Ha annyira kedves, aranyos vagyok akkor miért nem akarnak ezek velem járni? AZÉRT MERT A NŐK A HAZUGSÁG MESTEREI, AZ ÁLSZENTSÉG KIRÁLYNŐI. Próbálnak nem megsérteni és minden jónak beállítani, dugni mégis a jóképű, paraszttal akarnak, nem a rendes pasival. Sokuk bicskanyitogató fílinget vált ki nálam. Hazudnak és azt hiszik ezzel jót tesznek nekünk, holott ezzel csak jobban tönkre tesznek. Nem tudják emg különbözteti az őszinteséget a bun.óságtól.
2012. márc. 12. 23:48
Az ápolt átlagos külső nem elég. Az édeskevés. Azt mondják a lányok az ápoltság alap dolog, minden pasinak kötelező. Hiába vagy te a legápoltabb, ha nincs olyan szemed, hogy kivarázsold őket a bugyijukból, akkor tojnak az ápoltságra. Az ápoltság náluk csak akkor fontos, ha iszonyat jóképű a fiú. Ha nem néz ki jól a fiú, akkor az ápoltság felesleges, mert onnantól kezdve már nem érdekli őket tovább a dolog, nem nézik tovább, ha nincs ilyen G Cllóooney arcocskéd hozzá. Teljesen begolyóztak a mai lányok a fiúk külsejét illetően, elment alattuk a ló. Azt hiszik, hogy csak az a pasi létezik, csak az dughat, aki úgy néz ki mint az amerikai sztárok.
2012. márc. 12. 23:52
ma 23:48
EGyetértek. Magam is ezt tapasztalom sajnos.
Engem is elhagytak egy olyan fickóért, aki csak dugja a nőket, csalja a párját rendszeresen, de én a hűséges, jó fiú nem voltam elég neki...
2012. márc. 12. 23:53
2012. márc. 12. 23:53
és szted ha csak úgy odamész, akkor mit nézzen belőled? csak a külsődet látja. vagy 3 szóból állapítsa meg, hogy te milyen jófej meg tökéletes pár vagy? hagyjuk már.
2012. márc. 12. 23:58
Kapcsolódó kérdések: