Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt nem értem, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem, ha valaki próbálkozik és elutasítják beég, ha nem próbálkozik nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Mindegy mit csinál, neki rossz lesz, bezzeg a nők nem csinálnak semmit még is az övék lesz amit akarnak, ez milyen már?
2012. márc. 12. 23:16
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
gergo30 meg egy milliomos meg modellkedik is meg magas, így könnyű, jó neked, de aki nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal az nem kell.
2012. márc. 13. 00:01
 22/31 anonim ***** válasza:

ma 00:03

remek, megyek ukrán nőt hozok magamnak, legalább ők megbecsülik az embert!!

2012. márc. 13. 00:15
 23/31 Gergo_30F ***** válasza:

nem vagyok milliomos, mérnökként nem fizetik agyon az embert. :-/ nem vagyok modellalkat se, heti 3-4x2 óra mozgás ahhoz kevés (ettől még megéri, persze nyávogni fekve is lehet). 182 centi vagyok, nem hiszem, hogy kirívó.

lehetett volna olyan gyönyörű barátnőm, hogy olyan lányt ritkán látunk, és épp azzal és CSAK azzal a töketlenkedéssel rontottam el, amire olyan hevesen bíztatjátok egymást. magatakkal szúrtok ki, nem a világgal, pláne nem a nőkkel.

az ukrán csajok szépek, csak kicsit qrvásak, de ettől még sok vállalható, pláne 3.5 millióból. :)

2012. márc. 13. 00:16
 24/31 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz Gergő, de akkor miért van az, hogy ennyiszer elutasítanak?Több száznál kell próbálkozni?Valahol el kell kezdeni, nem várhatják el, hogy egyből profi legyen az ember.
2012. márc. 13. 00:18
 25/31 Gergo_30F ***** válasza:

válogatnak, te is válogatsz.

PONTOSAN erről beszélek, próbálkozni kell, minél többet, magadnak teszed, te tanulsz belőle, te leszel vele több. ahogy gyűlik a rutin és a tapasztalat, nő az önbizalmad is, egyre határozottabb és nyugodtabb leszel, ami egyre inkább meggyőző a lányoknak, mert nem azt látják, hogy még egy lány is totál elbizonytalanít, hanem hogy látod a helyed az életben, ez pedig a külsődtől függetlenül imponál nekik.

ha eleged van, foglalkozol mással is egy kicsit, de fel ne add, soha! :)

jóccakát

2012. márc. 13. 00:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Azért nekem 30 egynehány visszautasítás után az egóm, önbecsülésem már a béka feneke alatt van. Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy ennyi elutasítás nem zakkantja meg az embert, mert nem hiszem el neki. Csúnyán elküldtek sokan, már kezdek félni kezdeményezni. 5-öt, 10-et még poénra vesz az ember az elutasítások közül, mert megmondja magában, hogy biztos, rossz formában volt, nem készült rá eléggé stb. De mikor az ember a legjobbját adja és akkor is jön a kosár, akkor kezd ideges lenni. Legalábbis én az vagyok, nagyon frusztrált. Már azon is gondolkoztam, hogy csak odamegyek random csajokhoz és se szó nélkül megcsókolom őket, hátha ez bejön valakinek. Mert már nagyon elegem van a sok visszautasításból, amiknek a nagy része alaptalan.
2012. márc. 13. 07:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Tisztelt uraim!

Végigolvastam a kommenteket.

Azt kell, hogy mondjam én szégyellem magam maguk helyett.

(Bár sok igazság is van némelyikük mondandójában)

Kérem próbáljanak meg végre férfiként viselkedni és nem csak nyavalyogni, legalább a méltóságukat őrizzék meg!

Én már túl vagyok az 2000. elutasításomon is zsinórban mégsem panaszkodom, ez tartsa önökben a lelket!

Sok sikert és kitartást!

2012. márc. 13. 10:12
 28/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, a kinézet kevés, a nők bugyijába az önbizalmon keresztül vezet az út.

Ha van önbizalmad egy csomó csajt megkaphatsz.

2012. márc. 13. 10:27
 29/31 anonim ***** válasza:
ne légy pesszimista, nem biztos, hogy mindig elutasítás a vége, csak jó helyen kell próbálkozni!
2012. márc. 13. 14:48
 30/31 anonim válasza:

Fiúk, abból, hogy a "nőnek az a dolga, hogy szép legyen" és "10-ből eggyel jó, ha dug" nekem az jön le, hogy 1)ez egy felszínes hozzáállás, így felszínes lányokat fogtok találni 2)ha van egy szép nő, aki egy egyéjszakás kalandot keres, miért érdekelné, hogy kedves és hűséges típus vagy? Úgy képzelem, hogy eddig a csinibabáknál próbálkoztatok, akik ha úgy gondolják, hogy átlagon felüli a szépségük, népszerűek stb, méltatlan hozzájuk egy átlagos pasi (akárcsak egy menetre is, járni meg pláne). Illetve sok lány ha megérzi, hogy csak dugni akarsz, inkább leépít.

Sajnos nem tudom, hogy hány évesek vagytok,ó és pontosan milyen lányoknál próbálkoztatok, de azt tudom javasolni, hogy szépségben tegyétek egy kicsit lejjebb a lécet, úgy lesz sikerélményetek, pozitív tapasztalataitok, és még a végén csinibabákat is megfektethettek, ha már rutinosak lesztek.:)

Ui: 3. válaszolónak pedig üzenem, hogy keressen olyan lányt, akinek volt már dolga 1-2 rosszfiúval. Biztos h nem lenne ellenvetésük, ha egy helyes jófiú próbálná őket levenni a lábukról.:)

21/L

2012. ápr. 5. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!