Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem, ha valaki próbálkozik és elutasítják beég, ha nem próbálkozik nem lesz barátnője?
ma 00:03
remek, megyek ukrán nőt hozok magamnak, legalább ők megbecsülik az embert!!
nem vagyok milliomos, mérnökként nem fizetik agyon az embert. :-/ nem vagyok modellalkat se, heti 3-4x2 óra mozgás ahhoz kevés (ettől még megéri, persze nyávogni fekve is lehet). 182 centi vagyok, nem hiszem, hogy kirívó.
lehetett volna olyan gyönyörű barátnőm, hogy olyan lányt ritkán látunk, és épp azzal és CSAK azzal a töketlenkedéssel rontottam el, amire olyan hevesen bíztatjátok egymást. magatakkal szúrtok ki, nem a világgal, pláne nem a nőkkel.
az ukrán csajok szépek, csak kicsit qrvásak, de ettől még sok vállalható, pláne 3.5 millióból. :)
válogatnak, te is válogatsz.
PONTOSAN erről beszélek, próbálkozni kell, minél többet, magadnak teszed, te tanulsz belőle, te leszel vele több. ahogy gyűlik a rutin és a tapasztalat, nő az önbizalmad is, egyre határozottabb és nyugodtabb leszel, ami egyre inkább meggyőző a lányoknak, mert nem azt látják, hogy még egy lány is totál elbizonytalanít, hanem hogy látod a helyed az életben, ez pedig a külsődtől függetlenül imponál nekik.
ha eleged van, foglalkozol mással is egy kicsit, de fel ne add, soha! :)
jóccakát
Tisztelt uraim!
Végigolvastam a kommenteket.
Azt kell, hogy mondjam én szégyellem magam maguk helyett.
(Bár sok igazság is van némelyikük mondandójában)
Kérem próbáljanak meg végre férfiként viselkedni és nem csak nyavalyogni, legalább a méltóságukat őrizzék meg!
Én már túl vagyok az 2000. elutasításomon is zsinórban mégsem panaszkodom, ez tartsa önökben a lelket!
Sok sikert és kitartást!
Figyelj, a kinézet kevés, a nők bugyijába az önbizalmon keresztül vezet az út.
Ha van önbizalmad egy csomó csajt megkaphatsz.
Fiúk, abból, hogy a "nőnek az a dolga, hogy szép legyen" és "10-ből eggyel jó, ha dug" nekem az jön le, hogy 1)ez egy felszínes hozzáállás, így felszínes lányokat fogtok találni 2)ha van egy szép nő, aki egy egyéjszakás kalandot keres, miért érdekelné, hogy kedves és hűséges típus vagy? Úgy képzelem, hogy eddig a csinibabáknál próbálkoztatok, akik ha úgy gondolják, hogy átlagon felüli a szépségük, népszerűek stb, méltatlan hozzájuk egy átlagos pasi (akárcsak egy menetre is, járni meg pláne). Illetve sok lány ha megérzi, hogy csak dugni akarsz, inkább leépít.
Sajnos nem tudom, hogy hány évesek vagytok,ó és pontosan milyen lányoknál próbálkoztatok, de azt tudom javasolni, hogy szépségben tegyétek egy kicsit lejjebb a lécet, úgy lesz sikerélményetek, pozitív tapasztalataitok, és még a végén csinibabákat is megfektethettek, ha már rutinosak lesztek.:)
Ui: 3. válaszolónak pedig üzenem, hogy keressen olyan lányt, akinek volt már dolga 1-2 rosszfiúval. Biztos h nem lenne ellenvetésük, ha egy helyes jófiú próbálná őket levenni a lábukról.:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!