Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó pasi vagyok? Miért nem hagynak békén ezek a homályos kis tini pi****?
Kamu az egész.
Pár hete/hónapja pontosan ugyan ezt a kérdést tették fel. Ugyan így megfogalmazva. Az egész semmi másról nem szólt mint a polgárpukkasztásról és provokációról.
Erről ennyit.
Látom azóta sem sikerült megoldani a problémát..... :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..
(Remélem te ugyanaz a gyerek vagy, aki tőlem is lopott már kérdést. Ha igen, ismét üzenem, hogy GET A LIFE ;))
Ezen a mindenki akkora ember amekkora dolog felidegesíteni -Ezen még mindig szakadok.X,D Hogy lehet ekkora f*szságot írni? :D Nagyon bölcs vagy grat!
Nah mentem kislányok sziasztok!
Beégtél, most emg elhúzod a nyúlcipőt?! :D:D
Legalább vér lenne a pucádban te nyomorult!! :D
Kérdező, jelentem h te hülye vagy :D Szóval beismered h kamu? Elvégre amit az egyik válaszoló linkelt... Érdekes lenne h 1 évvel ezelőtt is a barátnődnél töltötted a hétvégét és követtek.. :D:D:D
Hááát ez az igazi szánalom barátom:D Jót nevettem én is rajtad, kösz:D Mentem alukálni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!