Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az 1. pasitok,1. randitok, szüzességetek elvesztése és az 1. csók? Nagyon ciki, hogy még nem volt pasim stb? Mit tehetnék, hogy legyen? 12/L
elso valaszolo vagyok
12 evesen esti meset es magyar nepmeset neztem akkor ez volt a vilag nem mint most h 12 evesen ugy ba-sz-unk mint a nyulak :)
Irtó ciki, hogy nem volt pasid, de ez egy kezelhető probléma.... édes kislányom, mikor takarodsz már át a szórakozás szobába, vagy el erről az oldalról?
Szerinted egy fiú tud alapozni egy "12 éves" lány szavára?
Te még nagyon kicsi vagy, most indulsz el azon az úton, amin mi már rég visszajöttünk! Kvrva sok mindent nem tudsz, de nem azt mondtam, hogy ez baj, mert mikor én 12-13 éves fiú voltam, fülig érő mosollyal meséltem a haveroknak, hogy előző este felnőtteknek szóló, erotikus filmet néztem a Viasat3-on... akkoriban a mi osztályunkban is voltak kapcsolatok, még osztálytársak közt is, és mindegyik (nem egy, nem kettő) szakítással végződött! Mert a fiú megközelítőleg se tudta azt a biztonságot megadni a lánynak, a lány meg félt a szextől, tehát gondolhatod, milyen komolyak lehettek ezek a járások...
Nagyon komolyan gondolkozz el magadon, hogy mit akarsz az élettől, javaslom, 12 évesen kezdj el tanulni egy hangszeren, pl. furulya, vagy menj énekkarba, több hasznod lesz belőle, mintha kilépnél egy 2 éves kapcsolatból 14 évesen.... és még sokat is írtam.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!