Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az 1. pasitok,1. randitok, szüzességetek elvesztése és az 1. csók? Nagyon ciki, hogy még nem volt pasim stb? Mit tehetnék, hogy legyen? 12/L
Figyelj, az "én időmben" 14 évesen kezdtek történni a dolgok, komolytalan járások, esetlen csókok. Nagy volt rajtam a nyomás, mert minden osztálytársamnak már volt barátja, 15 évesen nekem is lett, 15 évesen randiztam először, rá 2-3 hónapra volt az első csók, 16 évesen 1 éves járás után vesztettem el a szüzességem, rá 2 évre szakítottunk. Nem használt ki, figyelmes volt és kedves, nem erőltetett semmit, de megbántam. Megbántam, hogy nyomás alatt cselekedtem, nagyon naiv voltam, ráértem volna 17-18 évesen is kapcsolatot kezdeni.
Most 23 vagyok, van egy nagyon figyelmes, vőlegényem akit nagyon szeretek, de nagyon bánom, hogy nem neki tartogattam magam.
Élvezd még, hogy gyerek vagy, ne siess el semmit, mert felnőtten könnyen megbánhatod.
MOst komolyan azért zavar,mert másoknak van,neked meg nincs?Ilyen mentalitással még jó sok hülyeséget el fogsz követni.De csak,hogy lásd,nem egy szent papol neked,íme az én sztorim: első randi,első barát,első csók 11 évesen (jó volt,de nem tudom mi értelme volt) első petting,első szex 15 évesen,azóta azzal a fiúval vagyok.Én se csináltam jól,de meg tudtam állapodni és boldog vagyok.Tapasztalatból mondom,h a fiúzás még nem a akorosztályod "feladata".
17/L
hát az első pasim 9 évesen volt.. na de ezt azért nem nagyon lehetett még járásnak nevezni XD
az első csók az is 9i évesen volt szilveszteri bulin de amugy az első komolyabb kapcsolatom 13 évesen volt..
15/L
1. pasitok, 1. randitok, 1. szüzességetek ELVESZTÉSE? :D
Hányszor nézted meg a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt vagy a Nyerj 1 randit c. filmeket? :D XD
Hülye kis tini, menj át a Közoktatás szobába, vagy a szórakozásba.
19/F
Legalább te légy normális!!! :)
A 12 év még a gyerekkor közepe! Még csak most kezd(ett) el nőni a melled, még copfban hordod a hajad, és még a barátnőiddel fecsegsz az udvaron. Hova rohannál? Akiknek meg van pasijuk, hagyd rájuk. Vagy csak villognak, vagy csak kamuznak. Az meg a legkevésbé se zavarjon, hogy neked nincs, és még ne is akard 3-4 évig, hogy legyen! Ha még 15 év múlva is itt fogsz tartani, akkor már aggódhatsz. :) De addig maradj boldog nélkülük (nézz körül, úgyis csak a baj van velük :P).
Különben
első pasim (aki tényleg csak "pasi" volt, mert érzelem nem sok volt azon kívül, hogy kedveltem őt) 19-et töltöttem azon a nyáron
első csókom vele, pár napra rá, hogy először megfogta a kezemet. Vele csak másfél hónapig jártam.
Még szűz vagyok, de ezt nem tartom cikinek. Tudom, hogy azzal és akkor fogom megtenni, akivel szeretném, és nem siettem el semmit. :)
22/L
16 évesen volt az első csókom 17 évesen az első pasim és valszeg 17 évesen lesza szüzeségem elvesztése is:D
hát a mai világ iylen sajnos, hogy 12 évesek is pasizni akarnak,de ez nem baj csak ha lefeküdnek már:S.... sztem ráérsz még bőven ezen agyalni
pár év múlva 9 évesen is gáz lesz ha nem elsz az embernek pasijaX)
17/L
20:15-ösnek:
A kérdés teljesen normálisan lett föltéve, te nézted egy kicsit be... Vagy nem is annyira kicsit?
"1. randitok, szüzességetek elvesztése" - 1. szüzességről nem beszélt senki, legföljebb te...
1. pasi: 14 évesen
1. randi: 14 évesen
1. csók: 14 évesen
Még szűz vagyok.
12 évesen még ne pasizz szerintem. Nem az, hogy lebecsülöm a fiatalságot, de szerintem ez a korosztály még egyszerűen alkalmatlan egy kapcsolatra. Várj még pár évet. Nem kell elsietni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!