Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassak le egy 24 éves fiút?
Nem igazán ismerjük egymást, de facebookon olyanokat ír hogy nyáron lejön csak miattam(messze lakik) hogy megcsókoljon, meg hogy ő akar velem távkapcsolatot, meg mindig írja hogy most de meg csókolna stb, viszont ez engem zavar:S
14/l
Köszönöm a tanácsokat.
Ja, az idősebbekre, de nem ennyire.Meg szerintem semmivel se humorosabbak mint mondjuk egy 16-17 éves.Tapasztaltabb?Az se olyan biztos!
Azért nem akarok vele járni mert idős,messze lakik,és nem is olyan helyes.
Kérdező, szerintem tiltsd le az úriembert, mert valószínűleg nem fog leállni, és erre nagyon nincs szükséged ilyen fiatalon. Azt tanácsolnám még, hogy mindenképpen szólj a szüleidnek, vagy egy felnőttnek, akiben megbízol, hogy legalább tudjon róla. Nagyon beteges, ha egy felnőtt férfi "kapcsolatot" akar egy gyerekkel. Még csak nem is 16-17 évessel. Abból nem kapcsolat lenne, hanem kihasználás egy alkalommal.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!