Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassak le egy 24 éves fiút?
Figyelt kérdés
Nem igazán ismerjük egymást, de facebookon olyanokat ír hogy nyáron lejön csak miattam(messze lakik) hogy megcsókoljon, meg hogy ő akar velem távkapcsolatot, meg mindig írja hogy most de meg csókolna stb, viszont ez engem zavar:S
14/l
2012. márc. 11. 20:56
1/14 anonim válasza:
Megmondod neki h te nem akarsz tőle semmit
2/14 anonim válasza:
töröld az ismerőseid közül Einstein :D
3/14 anonim válasza:
mekkora balf@sz...mondd neki ezt: csinálj úgy, mint a festék, és kopj le
4/14 anonim válasza:
tudja, hogy hány éves vagy? :D
5/14 A kérdező kommentje:
igen, tudja, de azt mondta hogy őt nem zavarja, hiszen élőbe ő is csak 18nak néz ki.(bár szerintem nem)
törölni nem szeretném..
2012. márc. 11. 20:58
7/14 anonim válasza:
mond neki hogy szőrös a puncid
8/14 Senki Alfonz válasza:
Ne legyél nyuszi menj bele a játékba facen minél mélyebben , utána mikor kezdi beleélni magát oltsd le, hogy ugye ö se gondolta hogy komolyan veszed . Szokott használni.
9/14 anonim válasza:
Gyere össze valakivel, és akkor látja , hogy vezett ügy..17/f
10/14 anonim válasza:
A legtisztább és legegyenesebb út, ha egyenes és határozott vagy, de azért kulturált. Szóval írd meg neki, amit érzel ezzel az egésszel kapcsolatban. Pl. felejtsen el, mert te nem akarsz tőle semmit és ez nem is fog változni blabla..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!