Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gz ha egy srác nem olyan izmos?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 21:01
11/25 anonim válasza:
64%-os, nem az arc számít, hanem a szem, de attól fontosabb hogy izmos legyen és legyen jó anyagi háttere. Tudom miről beszélek.
12/25 anonim válasza:
Hát vannak akiknek ilyen a testalkatuk, a csontozatuk...nem olyan tömzsik...valakinek bejön, vannak akiknek meg nem! sajnos a TV ből az folyik hogy ilyennek kell kinézni:
13/25 anonim válasza:
Nekem szép, zöld szemem van, az arcom viszont nem szép - hülye fejformám van. Testalkatomat tekintve vékony vagyok, és nem vagyok lányok kedvence.
14/25 anonim válasza:
Kicsit sok a szóismétlés a válaszomban, bocsi.
15/25 A kérdező kommentje:
nálam azért biztos vonzóbb vagy :D nekem nincs egy kép amin jól néznék ki
2012. márc. 10. 21:30
16/25 A kérdező kommentje:
még anyám is azt mondta, hogy hát nem vagyok egy főnyeremény :D
2012. márc. 10. 21:32
17/25 anonim válasza:
Nem tudom, volt már barátnőm, de ő sem a kinézetem miatt szeretett...
18/25 anonim válasza:
Én beszereltem egy rudat a szobámba ahol húzódzkodhatok , a fekvőtámasz és az 5 kg súly melett nagyon jól jön,... tehát fekvő + felüláés és nem is leszel olyan vékony.
19/25 A kérdező kommentje:
egy éve járok konditerembe 80 kilót emelek fekve 10 kg-al szériázok bicepszre szóval ez annyira nem jött össze
2012. márc. 10. 21:47
20/25 anonim válasza:
Ha 1 év kondi után úgy nézel ki, mint a linkelt képen a srác, na az a gáz. Amúgy fekve nem emelsz, hanem nyomsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!