Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a kutya fenébe lehetséges az, hogy egy pasi még 22 év felett is szűz legyen?
tudod, ezzel az a leginkább problémát jelentő tényező, hogy én is egy ilyen borzasztóbbnál borzasztóbb pasi vagyok
vagyis még csak pasi sem, csak egy hímnemű
hát, lehet próbálkozni olyasmivel, hogy egészen alulra rakni a mércét, csak hát az van, hogy attól még, hogy egy lány nem túl szép, attól még ugyan olyan magas lehet az ő mércéje, mint egy jobb csajnak. persze ez nem törvényszerű, de gyakran van így. ilyen esetben nem tudom mi a teendő. ezeknek a pasiknak a diszkó-pályafutását nem szoktam végigkövetni... :/
amúgy a borzasztóság nem feltétlenül csak külsőre vonatkozik, hanem a viselkedésre is.
En 26 eves srac vagyok es meg szuz. Nalam a jo oreg peniszmeret-tema zavart be: annyira bebeszeltem magamnak, hogy tulsagosan kicsi, hogy amikor ott volt elottem a lehetoseg, megfutamodtam.
En vallalom, hogy ez abszolut az en hulyesegem volt, en rontottam el, ferfiatlanul viselkedtem es csak rajtam mulik, hogy a helyukre teszem-e magamban ezeket a dolgokat.
23:48: Miért, mekkora a cerka?
Egyébként együtt tudok érezni veled... Engem sem áldott meg a teremtő normális mérettel...
10 felett van a hossza, inkabb a vastagsaga az aggasztobb, de vegulis ez lenyegtelen, mert valtoztatni ugysem igen lehet rajta es ismetlem: belatom, hogy abszolut az en hulyesegem volt, hogy ennyire raparaztam a dologra.
Sokan 10 cm-nel kisebb penisszel is vigan elnek szexualis eletet es sok nem tul elonyos kulseju fiunak is van baratnoje, szoval azt hiszem, hogy ezek a dolgok azert tenyleg fejben dolnek el es a hozzaallason mulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!