Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a kutya fenébe lehetséges az, hogy egy pasi még 22
év felett is szűz legyen?
31/73 A kérdező kommentje:
Vonatkoztass el a külsejétől és tetszeni fog, te nem emberi életforma.
32/73 anonim válasza:
ismerek 84 évest is. tudod a világon vannak komolyabb értékek, csak sajnos Neked ezt senki nem tanította.:(
2012. márc. 10. 20:47
Ha figyelmesen elolvastad volna, amit írtam, akkor tudnád, hogy nem csak a külső számít. ha nem undorodom az illetőtől, de külsőre nem is az, aki nagyon felkeltené az érdeklődésem, más dolog is megfoghat benne. például a kisugárzás, ami szerintem magába foglalhatja a férfiasságot. és nehogy már egy ilyen nőkkel szemben tiszteletlen kőbunkó mondja meg, hogy kivel mit csináljak! #11
2012. márc. 10. 20:49
34/73 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne ha hallgatnál rám, én jót akarok neked.,,
mitől lesz jobb nekem, ha ronda, rendes pasival vagyok, mintha olyan sráccal vagyok, aki rendes, és ráadásul vonzódom is hozzá? ezt baromira nem értem. mert én nem állok le taplókkal, meg mű májer ficsúrokkal, meg olyan köcsögökkel, mint amilyenek téged elképzellek e kérdés kapcsán...
2012. márc. 10. 21:01
22 éves leszek idén de még szűz vagyok.
20-21 éves koromig nem jártam társaságba, nem mentem sehova még hétvégén se. Most már több mint fél éve elkezdtünk bulizni, de még semmi csaj nem volt, nem is smároltam senkivel.
Felénk a discoba nem úgy van hogy minden csaj full részeg és a wc-ben lehet őket dugni.
2012. márc. 10. 21:03
persze, feltételezem, ha van egy kedves, csúnya lány, és egy kedves szép lány, akkor mindenképp a rondábbikat választod. és a diszkóba mész, ott is kizárólag a csúnya lányokat fűzöd. #11
2012. márc. 10. 21:08
38/73 A kérdező kommentje:
Én mind a kettő féle lánytípust választom és egyszerre megyek el velük. Egyébként a jó testű de full ronds arcú lányok a legjobbak az ágyban ezt tapasztaltam. Lehet a 67%-os is ilyen.
39/73 A kérdező kommentje:
De sok itt a szűz, én elásnám magamat ilyen esetben.
# 37/37
Itt most nem errol van szo, nem erted a lenyeget.
1) Nem szabadna senkit kulso alapjan elitelni.
2) Most kepzeld el azt amikor ket rossz kozul kell valasztani, mert az elet altalaban ilyen. Egy ronda de kedves ember kellene vagy egy szep de romlott?? Persze, hogy egyszerubb lenne ha mindenki szep, kedves, okos, intelligens lenne, de nem mindig ilyen egyszeru, nem lehet mindenki tokeletes... Gyakran a gennyes tus es a redvas szendvics kozott kell valasztani (kb mint a politikaban).
2012. márc. 10. 21:13
Kapcsolódó kérdések: