Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti tényleg szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti tényleg szeretitek ezt?

Figyelt kérdés
Nah szóval olvastam hogy a nők szeretik ha pl csókolózás közbe. beletúrnak FINOMAN a hajukba, és FINOMAN néha egy kicsit meghúzzák. de tényleg csak finoman, és nem erősen.>>>>> Ezt ti tényleg szeretitek/izgatónak találjátok?
2009. jún. 9. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
imádom ha a tarkómat birizgálják, vagy pl simogatnak és a nyaktól, tarkótól gyengéden ellentétes irányban simítják a hajamat....brrrrr....már most borzongok! :-)
2009. jún. 9. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nagyon :P Bár én azt is, ha kicsit erősebben ;)
2009. jún. 9. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem, be tudok tőle gerjedni. De olyan ritkán csinálják. :(
2009. jún. 9. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
perszeee :P mivel én egy kicsit vadabb is vagyok azt is szeretem ha tépik. xD de persze bizonyos határokon belül xd
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom. szerintem az sokkal jobb ha a fiú az arcomat simogatja :)

még ha tényleg csak finoman is de ne húzogassa a hajamat :D

sztem semmi olyan nincs benne, de egyénfüggő

6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon az :) Barátom ha picit bevadul akkor már "tépi" a hajamat a tarkómnál és imádom :P (L) 20/L
2009. jún. 9. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom, illetve még jobban imádnám, ha merném mondani a páromnak és akkor meg is húzná finoman, de rendesen :)
2009. jún. 9. 22:17
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:D 22:14-es: egyből beindult a fantáziám az erős hajtépkedéstől!!!XDXDX(csak én épp más formában képzeltem el, nah nem úgy gondolom, hogy a te hajadat tépik:D)XD
2009. jún. 9. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Beletúrni igen, húzni nem!
2009. jún. 9. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

23:38-assal egy véleményen vagyok, a beletúrás jó, a húzás nem.

a beletúrás akár lehet egy kicsit vadabb is pl egy szenvedélyes csók közben vagy ha már szeretkezés közben.

de egyébként meg én is szeretem azt is ha az arcomat simogatja közben, legalább annyira mint a hajba túrást.

2009. jún. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!