Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomozhatnám le, hogy van-e valakije? Úgy érzem, hazudik nekem!
Megismertem egy srácot. Hónapok óta csapja nekem a szelet, viszont nem engedem közel, mert valami nem stimm vele.
Párszor hívott, nem láttam, visszahívtam, kinyomott, azt mondta a másikon kollegával beszélt.
Késő este felhívott, beszélgettünk, majd hirtelen sietős lett és pillanatok alatt elköszönt, mondván mennie kell tankolni.
Valami sántit nekem. Közös ismerősünk csak olyan van, aki az én barátom, rajtam keresztül ismerik, tehát tőlük nem tudok kérdezni. Közösségi oldalt csak egyet használ, ott se kép nőről, se állapot kiírva.
Légyszi segítsetek, mert már nagyon szeretném lezárni a témát. Tudom, hogy meg is kérdezhetem, de ha nekem udvarol, nyilván nem mondaná el. Tudni akarom, hogy őszinte ember-e, mert ha nem, nincs miről beszélnünk.
Ötletek?
Szerintem csak ez a módszer maradt, hogy más néven megpróbálsz ismerkedni vele.
De ha már most nem bízol benne, akkor valószínűleg nincs más mód, mint elbúcsúzni. Ha most ilyen a helyzet, milyen lesz később? Búcsúzz el.
Én bíztam, de volt pár fura dolog, amin elgondolkodtam. Pont azért akarok meggyőződni a dolgokról, hogy bízhatok-e benne vagy csak hülye vagyok.
A fent írtak alapján hülyeség ezt feltételezni? Szerintem nem!
Ezért mondtam, hogy ha nem tudod ezt gyorsan kideríteni, akkor _búcsúzz el_!!!
Különben meg fogja mérgezni az egész kapcsolatot, és majd hónapok vagy évek múlva, mikor már mindenen túl vagytok, lesz belőle egy nagyon csúnya szakítás - akár igazad van, akár nincs.
NE CSINÁLJ ILYET! Ha most nem tudod kideríteni, akkor búcsúzz el tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!