Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljöhet a "lovag"?
"kedves ,okos , aranyos hűséges fiúval"
Hogy hűséges-e az csak megismerkedés után jóval derül ki. Hogy okos-e, az elég relatív. Az aranyos és kedves fiúkat pedig soha nem kezelitek pasiként. Azt kezelitek pasiként, aki a seggetekre csap, tolakodik és hangosan kiröhög. Van rá esélyed, hogy találkozz vele, aztán valszeg észre se veszed, és inkább összejössz valami taplóval, aki szebben mosolyog és szépen ki van gyúrva. C'est la vie.
Hogyne találhatnál! Rengetegen vannak, csak jó helyen kell keresni, nem a diszkóban meg az ilyen alja helyeken, hanem mondjuk valami olyan helyen, ahol a hobbidat űzöd, én pl baranta edzésen találkoztam életem szerelmével.
A baráti körömben majdnem az összes srác kedves és aranyos és okos és hűséges.
Ezt csak a megcsömörlött kiégett feministák terjesztik, hogy nem létezik olyan pasi, akire te gondolsz, na de őszintén? Érdekel a véleményük? Érdekeljen néha a boldog és kiegyensúlyozott nők véleménye, akik évek óta együtt élnek a barátjukkal/férjükkel, és soha nem cserélnék le semmi pénzért.
Amúgy ha Pest közelében laksz, van számodra egy ajánlatom :DDDD aki éppen barátnőt keres ;)
Én egyetértenék az előttem posztolóval.
Hiába vagy Te kedves, okos, aranyos, megértő és gondoskodó, ez valamiért nem elég...
Összejöttem egy lánnyal, amit lehetett megtettem érte, borzasztóan szerettem, Ő is viszont, de neki ez nem volt elég. Valami hiányozhatott, amit Ő maga sem tud megfogalmazni a mai napig.
Szóval, vannak ilyen fiúk hidd el, és találhatsz is ilyet, de tényleg ne bulikban keresgéld.
Egy jó tanács... A szerelem elvakít, ha találsz egy fiút, aki tetszik és esetleg ismerőseid ismerik, azért kérdezd meg Tőlük is, hogy mit gondolnak róla. Nem azt mondom, hogy másokra halgass, mert a Te életed, de ha nagyon szeretsz valakit, a hibáit nem fogod észrevenni, amik a későbbiekben gondot jelenthetnek.
Sok sikert a keresésben, remélem megtalálod az "igazit".
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!