Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 év felett eljöhet még a szerelem?
Figyelt kérdés
2007. dec. 9. 08:16
1/11 anonim válasza:
A szerelem még 80 évesen is eljöhet!!Nem korfüggő.
2/11 anonim válasza:
Persze! Aki az ellenkezőjét állítja, irigykedik...
3/11 anonim válasza:
szerintem is eljöhet! Miért ne? a szerelem nincs korhoz kötve!!!
4/11 anonim válasza:
A szerelem és a társ is eljöhet,és jöjjön is.
6/11 anonim válasza:
Természetes, hogy eljöhet,.)Csak hinni kell!!És esélyt adni...
7/11 anonim válasza:
remélem igen,csak ne zárkozz magadba mert úgy nem talál meg a szerelem,probálj meg keresni is igy hamarabb egymásra találhattok,sok sikert a kereséshez
8/11 anonim válasza:
Miért ne lenne?! Az egyik ismerősöm 50 múlt és kapcsolata van és nagyon jól elvannak meg szerelmesek is...
9/11 anonim válasza:
Ajjaj! Persze! Nekünk gyermekünk is van most múlott el 5 éves. BOLDOGOK VAGYUNK!! Én már jóval 50 fölött vagyok.
10/11 anonim válasza:
Természetesen.
De azért a gyermek vállalást jobban át kell gondolni, mint huszonéves korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!