Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátom 20 és nem mer szembe szállni a szüleivel és engem ez idegesít meg kell kérdeznie, hogy eljöhet-e hozzám meg ilyenek mit tegyek? Teljesen kihasználják őt mit tudok ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:04
1/3 anonim válasza:
semmit. Velünk is ugyanez volt szóról szóra. majd megunja a srác és kinyitja a száját. Ha nem akkor meg egy tutyimutyi. 20 évesen azért ilyesmi durva.
2/3 anonim válasza:
A barátodnak kéne tennie valamit. Ha életképtelen akkor nem fog semmit tenni, ami nem gáz, mert sok ilyen pasi van és még csajuk is szokott lenni, aki igaz szenved mellette, de szereti ezért tűr.
Ha van benne életrevalóság akkor mihamarabb elkezd felnőttként viselkedni, és kiharcolja magának azt amit szeretne, mivel nincsenek irreális vágyai. Autokrata szülők, gyakran elcsesznek gyerekeket, lányokat ilyen gondoskodó robottá, fiúkat tutyimutyi életképtelen mócsingokká.
3/3 A kérdező kommentje:
de én ezt már nem bírom a szülei engem nem igen kedvelnek pedig még ha ott vok engem is be fognak segíteni de mégse kedvelnek nemmintha érdekelne csak zavar h nem engedik h velem legyen amennyit mi szeretnénk pedig 20 idén 21 és nem mer fellépni ellenük hiába mondom neki
2009. júl. 11. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!