Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti ezt, hogy élnétek meg, ha veletek történne? Én nagyon beleborzongók, ha arra gondolok, hogy ez bárkivel megtörténhet, mert elég beteges kiéhezett emberi roncs él ezen a földön, akik kihasználják a fizikai fölényt a nők fölött?
Hát nekem fogalmam sincs, hogyan tudnék egy ilyen esetet feldolgozni.A kérdésedre válaszolva viszont, én ez alapján úgy gondolom, hogy a hölgy azért nem beszél róla és nem akar foglalkozni vele, mert valószínűleg fáj neki rá gondolni is, és inkább csak el akarja felejteni és tovább lépni, amit könnyebb úgy, ha nem vesz róla tudomást.
Más reális magyarázatot én nem tudok erre.
Bocsi én nem vagyok nő, de nekem is van véleményem.
Nagyon jól teszi szerintem, minek gyötörje vele magát még évekig, túl kell lépni rajta. Holtan semmiképp nem látod mert a rendőrök nem lövik le, te meg azért nem gyilkolnál gondolom. Tehát úgyis mindegy, történnek az emberrel rossz dolgok, kisebbek-nagyobbak, a kisebbeket eltudjuk felejteni, akkor a nagyobbakat is(nem szószerint elfelejteni, hanem úgy hogy egy év múlva már 'közömbös' lesz az ügy iránt, tavaly elhagytam 5ezer forintot, kár érte de már nem izgat....).
Hát ez azért nagyon nem "tavaly elhagytam 5ezret" típusú gond. -.-'
Az ilyen "embereket" mint az a 3 csöves meg kell büntetni, le kell ölni, de előbb utóbb valaki elkapja őket.
A hölgy valószínűleg, ahogy már előttem is mondták, azért nem tett feljelentést, mert nem akar foglalkozni a dologgal és minél hamarabb el akarja felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!