Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti ezt, hogy élnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti ezt, hogy élnétek meg, ha veletek történne? Én nagyon beleborzongók, ha arra gondolok, hogy ez bárkivel megtörténhet, mert elég beteges kiéhezett emberi roncs él ezen a földön, akik kihasználják a fizikai fölényt a nők fölött?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónappal,ezelőtt történt ez a sajnálatos a dolog,az egyik szomszédommal.Éjszakai műszak leteltét kővetően elindult haza, a szokásos útvonalon,egy sikátort is érintve,mert így jelentősen rövidebb az út..A fent említett időpontig, ezzel nem is volt soha probléma,mellesleg (5 év )gond,de,aznap este amikor a sikátorba ért 3 személy feltehetően ittas hajléktalanok,azért feltehetően,mert a mai napig nincsenek meg az elkővetők,akik lerúgták a bicikliről,leszabdalták az összes ruháját, félholtra verték(több maradandó sérülése is van)végül,pedig mind a hárman megerőszakolták a lehető legbrutálisabb módon!A vérben,székletben,ondóban fekvő hölgyre,kb az eset után két órával egy járókelő talált rá,aki értesítette a mentőket!A Hölgy már jól van nemrég engedték ki a kórházból bár én még nem találkoztam vele,de állítólag nagyon megtört,amit nem is csodálok,amit viszont igen és végül is erre irányul a kérdés is,az az hogy a hölgy még csak feljelentést sem tett az illetők ellen.Még egy rossz szót se mondott rájuk.Állítólag elakarja felejteni és túl tenni magát rajt,de én úgy érzem,ha velem csinálnák ezt addig nem tudnék nyugodni,amíg holtan nem látnám őket,de akkor sem tudnám sztem feldolgozni soha.Ti,hogy vagytok vele csajok?! 24/L A hölgy 43 éves
2009. szept. 27. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Hát nekem fogalmam sincs, hogyan tudnék egy ilyen esetet feldolgozni.A kérdésedre válaszolva viszont, én ez alapján úgy gondolom, hogy a hölgy azért nem beszél róla és nem akar foglalkozni vele, mert valószínűleg fáj neki rá gondolni is, és inkább csak el akarja felejteni és tovább lépni, amit könnyebb úgy, ha nem vesz róla tudomást.

Más reális magyarázatot én nem tudok erre.

2009. szept. 27. 02:41
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Bocsi én nem vagyok nő, de nekem is van véleményem.

Nagyon jól teszi szerintem, minek gyötörje vele magát még évekig, túl kell lépni rajta. Holtan semmiképp nem látod mert a rendőrök nem lövik le, te meg azért nem gyilkolnál gondolom. Tehát úgyis mindegy, történnek az emberrel rossz dolgok, kisebbek-nagyobbak, a kisebbeket eltudjuk felejteni, akkor a nagyobbakat is(nem szószerint elfelejteni, hanem úgy hogy egy év múlva már 'közömbös' lesz az ügy iránt, tavaly elhagytam 5ezer forintot, kár érte de már nem izgat....).

2009. szept. 27. 02:52
 3/7 anonim válasza:
100%

Hát ez azért nagyon nem "tavaly elhagytam 5ezret" típusú gond. -.-'

Az ilyen "embereket" mint az a 3 csöves meg kell büntetni, le kell ölni, de előbb utóbb valaki elkapja őket.

A hölgy valószínűleg, ahogy már előttem is mondták, azért nem tett feljelentést, mert nem akar foglalkozni a dologgal és minél hamarabb el akarja felejteni.

2009. szept. 27. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
na most több részletben is érdekes a sztori, mert reggel 6-kor telik le az esti műszak, és kb 6:30-kor indulsz haza. Ha valaki már ilyen korán reggel be van állítva az nyilván masszív alkezs és többször megfordul a környéken, magyarán nem volna nagy mutatvány elkapni őket. Aki képes 43 éveseket megerőszakolni az valóban hulla részeg vagy maga sem normális. Tudtommal ilyen esetben automatikusan eljárást kezdeményez a rendőrség, akkor meg miről vitatkozunk. És talán nem az ilyen helyeken keresztülvágva kéne hazamenni ha ilyen fos környéken lakik az illető, mert ne csodálkozzon ha egyszer valaki elkapja, vagy akkor számítson rá, ha keresi a bajt akkor tudjon legalább mit kezdeni vele, csak megjegyzem h a BTK. szerint erőszakolás esetén az önvédelem megengedi az emberölést is az erőszakolóval szemben.
2009. szept. 27. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
őszintén, én megkeresném őket, és mindegyiket félholtra verném. aztán lefizetnék egy másik csövest, hogy dugja meg hátulról az összeset...komolyan írtam.
2009. szept. 27. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
"Hát ez azért nagyon nem "tavaly elhagytam 5ezret" típusú gond. -.-' " - igazad van, nagyon jól tennéd hogy egész hátralévő életedben szenvednél miatta...-.-'
2009. szept. 27. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt ezt nem lehet így elméletben eldönteni, hogy te mit tennél, másrészt lehet, hogy magát is szégyelli, amiért ilyet megtehetnek vele.
2009. szept. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!