Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljöhet még a szerelem? Mennyi idő kell hozzá?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja együtt vagyok barátommal.

Nagyon jófej, kedves meg minden benne van ami egy jó pasiban kell. Igaz testikapcsolat még nem igazán volt, kicsit félénk. Én meg lehet vágyok már rá.

Én szeretem is, de még nem szerelemből. Szerintem ő se még.

Én már szeretném érezni az a nem elmondható érzést.

De 3 hónap után nem kéne jönnie ennek?

Barátaim mondták, hogy várjak még eljöhet.

Jól érzem magam vele, más mint többi pasi. De ha nincs meg az az érzés, akkor hiába.

Vagy rosszul gondolom? Mi kéne tennem?

20/L

2010. máj. 17. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok túlnyomó többségében már az első pillanatban megmutatkozik, hogy a későbbiekben hogy fog kinézni a dolog. Lehet hogy nem ide tartozik, de jónak tartom megemlíteni, hogy elemi hiba az amikor várjuk hogy a másik fél megváltozik. Nem fog megváltozni!
2010. máj. 17. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem még várhatsz, én 5 hónap után éreztem úgy, hogy tényleg, tiszta szívemből szerelmes vagyok.
2010. máj. 17. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ha még 3 hónap után se lesz semmi akkor valszeg csak barátság igazából...
2010. máj. 17. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:

A jelenlegi barátnőmmel nem szerelemből vagyunk együtt, csak egyszerűen jól érezzük magunkat egymással. Szerintem nem feltétlen kell ahhoz szerelem, hogy egy kapcsolat működjön.

Bár mondjuk rám ne hallgass, nem szívesen esnék újra szerelembe a legutóbbi után. :D Szerelem nélkül valahogy jobban biztonságban érzem magam...

20F

2010. máj. 17. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Figy...várj még:)

Nem muszály úgy csinálnod mint a 14-16 éves tinik h a vippen is összevissza h így meg úgy szeretlek stb!:)

2010. máj. 17. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent az,hogy testi kapcsolat még nem igazán volt? Te egyébként vonzódsz hozzá testileg? Mennyi időt vagytok együtt egy héten? Szokott udvarolni,vannak közös dolgaitok pl. becenév,közös programok,közös emlékek,amiket mindig emlegettek stb.?
2010. máj. 17. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Az összes eddigi szerelmemnél szinte rögtön éreztem valamit, valami édeset, izgalmasat, mámoros érzést és ez az érzés alakult át szerelemmé. én nem hiszek abban, hogy majd kialakul, ha nincs meg az alapvonzalom. nekem is volt jófej kedves, helyes barátom, de nem éreztem ezt az érzést csak szimpátiát, nem is lettem később se szerelmes.
2010. máj. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!